Перша ліга: три пенальті для петрівчан і перемога “Інгульця” над “Дніпром”

Фото: ФК "Інгулець"

Сьогодні, 10 жовтня, у селі Білозір’я в рамках Першої ліги грали Черкаський Дніпро” та “Інгулець”. У ворота черкащан призначили три пенальті, два з яких петрівчани успішно реалізували і в підсумку виграли матч – 2:0.

Про це пише ua-football, повідомляє Перша електронна.

“Інгулець” потужно провів перший тайм, саме завдяки йому вигравши гостьовий поєдинок у “Черкаського Дніпра”. Голи не змусили себе довго чекати, причому, обидва прийшли з пенальті. Що цікаво, перед двома реалізованими 11-метровими рефері поставив на ворота Будюка ще один, але першу “точку” Акименко реалізувати не зумів, зате двічі виграв дуель у голкіпера після цього.

У другій половині гра вже більше пішла по рахунку. Можливо, у петрівців і могли виникнути проблеми, але в черговий раз підвела атака черкащан, яка виглядала зовсім беззубо.

“Дніпро” забезпечує собі останнє місце за підсумками літньо-осінньої частини чемпіонату, а “Інгулець” тимчасово піднімається на третю сходинку.

Білозір’я. Стадіон “Зоря”

“Черкаський Дніпро” (Черкаси) – “Інгулець” (Петрово) 0:2

Голи: Акименко 18 (пен.), Акименко 26 (пен.)

Нереалізований пенальті: Акименко 10 (воротар)

“Черкаський Дніпро”: Будюк, Крамар, Проневич, Резесідзе (Колос 75), Шурубура (Чорний 74), Тарасенко, Качур (Цокало 85), Бойко, Кошадзе (Захаревич 19), Смірнов, Бурлін

“Інгулець”: Ганєв, Лупашко (Павелько 50), Балан, Павлов, Кучеренко (Новотрясов 64), Акименко (Січінава 69), Мішуренко, Клименко, Запорожець (Елла 76), Солдат, Гончаренко

Попередження: Тарасенко 26 – Балан 32

Поширити:

Залишити коментар:

коментар