“Олександрія” поступилася “Олімпіку”, пропустивши єдиний гол-шедевр

фото: football24

В матчі 12-туру Української Прем’єр-Ліги футболісти «Олександрії» на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського поступилися принциповому супернику – донецькому «Олімпіку». Донеччани перемогли завдяки єдиному голу-шедевру, який Іван Брікнер забив на 88-ій хв.

Про це повідомляє Перша електронна газета за матеріалами прес-служби “Олександрії”.

Вже в дебюті матчу, просто повинен був забивати м’яч у ворота «Олімпіка» Андрій Бацула. Здавалось, що м’ячу вже нікуди діватися, але Андрій з близької відстані не влучив у ворота. Та в цьому моменті, і в наступних, як показала гра, неначе злий чаклун, закрив ворота Заурі Махарадзе.

В наступному епізоді, з подачі того ж Бацули, Артем Сітало зряче бив головою в лівий від воротаря кут воріт, але знову мимо.

Реальну нагоду відкрити рахунок в матчі мав Віталій Пономар, який зробив все, начебто від нього залежне. Практично на лінії воротарського майданчика він отримав м’яч, і бачачи, що Заурі Махарадзе виходить на нього, підсік м’яч, намагаючись перекинути його через голкіпера, та фортуна усміхнулася Заурі. Скоротивши кут обстрілу, кіпер врятував свою команду.

Достатньо небезпечно по воротах головою пробивав Євген Банада, але, на жаль, м’яч по зрадницькі не влетів у ворота господарів поля. Заслуговує на увагу і остання атака олександрійців в кінці першого тайму, коли «сфера» лише дивом не залетіла в сітку воріт «Олімпіка». У господарів був єдиний гольовий момент, коли Моха наніс удар з-за меж штрафного майданчика, який на себе прийняла поперечина воріт Юрія Паньківа.

В цілому, в першій половині зустрічі наші земляки більше контролювали м’яч, більше комбінували, більше загрожували воротам суперника і більше створили небезпечних моментів. Все це відбувалось завдяки гострим передачам з флангів, якісного підбору та розуміння ситуації на полі.

Антракт в матчі не змінив ситуацію на футбольному полі. Олександрійці і надалі продовжували гнути свою лінію, але десь після 60-ї хвилини зустрічі ініціатива поступово почала переходити до підопічних Романа Санжара. Вони все частіше і швидше почали переходити центральну половину поля гостей великими силами, але якогось зиску з цих дій ми не побачили.

Здавалось, що з плином часу все завершиться миром, та іншої думки був Іван Брікнер, який на 88-й хвилині поєдинку з дальньої відстані забив неймовірний гол. Після його удару по немисленій траєкторії м’яч влетів у ворота Юрія Паньківа.

Та вже в доданий час арбітром матчу, після масованої атаки «жовто-чорних», Андрій Цуріков з гострого кута влучив у стійку воріт.

Слід сказати, що це був чи не єдиний гольовий момент у виконанні олександрійців у другому таймі. Заміни, які провів коуч «Олександрії», на жаль, не додали свіжості в комбінаційні грі його підопічних. А жаль, адже «городяни», враховуючи своє становище в турнірній таблиці, їхали до Києва за 3 очками. Не судилося…

Поширити:

Залишити коментар:

коментар