Гол новачка “Зірки” визнано кращим у 6-му турі української Прем’єр-ліги

Ішем Ель Амдауї

Гол новачка кропивницької “Зірки” Ішема Ель Амдауї у ворота луганської “Зорі” очолив рейтинг ТОП-5 кращих голів 6-го туру чемпіонату України за версієї телеканалів Футбол 1/2.

Рейтинг ТОП-5 кращих голів 6-го туру чемпіонату України оприлюднили в ефірі учора, 22 серпня.

Нагадаємо, 20 серпня кропивницька “Зірка” здобула першу перемогу у новому сезоні, перегравши на своєму полі луганську “Зорю” з рахунком 2:1. Ішем Ель Амдауї відзначився на 20-й хв матчу, черех мить після того, як “Зоря” відкрила рахунок. М’яч до штрафної луганчан закинув Максим Драченко, Максим Прядун поборовся із захисником, змусивши його невдало вибити м’яч, який потрапив до дебютанта зірки Ішема Ель Амдауї – легіонер кропивничан в один дотик пробив у дальній кут. Після цього матчу декілька українських спортивних видань визнали дебютанта кропивницької команди найкращим на своїй позиції.

Французький нападник поповнив склад “Зірки” нещодавно. Контракт із кропивницьким клубом підписано терміном на 2 роки.

Він народився 18 листопада 1995 року в місті Ніцца (Франція). Більшу частину своєї кар’єри провів у клубній системі футбольного клубу «Ніцца», але за першу команду не виступав. У складі другої команди «Ніцци» у чемпіонаті провів 11 ігор, м’ячів не забивав. Останнім клубом французького нападника був бельгійський «Тертр-Отраж».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар