Легкоатлетка з Гайворона на чемпіонаті світу виступатиме двічі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Яна Качур під час нагородження на Чемпіонаті України з легкої атлетики у Кропивницькому / Перша електронна / 2017

Легкоатлетка з Гайворонщини (зараз представляє Київ) Яна Качур, яка вже була заявлена на чемпіонат світу в естафеті 4х100 м, виступить ще й у бігу на 200 м.

Як повідомляє прес-служба ФЛАУ, став відомий остаточний склад збірної України, яка 4-13 серпня у Лондоні візьме участь в чемпіонаті світу з легкої атлетики.

“До попереднього складу команди, який був затверджений Виконкомом ФЛАУ, додалося чотири атлета, яких запросила ІААФ за системою добору, згідно зі світовим рейтингом сезону. Це Марина Бех (довжина), Сергій Нікіфоров (довжина), Ганна Гацько-Федусова (спис) та Юлія Шматенко (5000 м). Також Яна Качур, яка вже була заявлена в естафеті 4х100 м, виступить ще й у бігу на 200 м”, – йдеться у повідомленні.

Отож у підсумку до складу української делегації на чемпіонат світу увійшло 48 атлетів (16 чоловіків та 32 жінки) та 28 офіційних осіб. З повним складом нашої команди можна ознайомитися за наступним посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар