У Кропивницькому пройшов турнір пам’яті трагічно загиблого волейболіста

14-16 липня на спортивному майданчику факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся турнір із пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд, присвячений пам’яті колишнього учня КДЮСШ № 3 Олександра Костюченка. 

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт міськради Кропивницького.

У турнірі взяли участь 13 команд. Серед чоловіків перше місце завоювали волейболісти Ігор Свірідов і Антон Матвєєв. Срібні нагороди вибороли Дмитро Сокуренко і Андрій Троцький. Третє місце посіли Олександр Чіповський і Дмитро Мавринюк.

У змаганні жінок перемогу святкували Олеся Молодченко та Марина Мартинюк. На другу сходинку п’єдесталу підійнялися Наталія Грицюк і Олександра Прокопчук. Бронзовими призерами стали Світлана Фрунзе та Ірина Гмиря.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

Довідка:

Олександр Костюченко – талановитий спортсмен-волейболіст, вихованець комплексної ДЮСШ №3 на літніх юнацьких спортивних іграх України з пляжного волейболу 2011 року вийшов до півфіналу та вперше для Кіровоградщини виборов четверте місце. Помер у 17-річному віці в  2011 році після отриманих травм, умисно нанесених біля нічного клубу «Провокатор» Андрієм Горичем.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар