Новий капітан кропивницької “Зірки” ділиться враженнями про іншу роль у команді та майбутні сюрпризи

Новий капітан кропивничан Максим Драченко ділиться враженнями про іншу роль у команді, тренувальні збори та майбутні сюрпризи.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу клубу.

— Максиме, вручення капітанської пов’язки — небуденне явище для будь-якого клубу. Коли не секрет, розкрийте, як усе відбувалось у Вашому випадку.

— Влітку наш клуб залишив уже колишній капітан — Перрейра, тому виникла потреба замінити його. Наш тренер вирішив, що я підходжу для цієї ролі. Тим паче минулого сезону я вже виконував такі функції у двох матчах.

— Передсезонні збори «Зірка» «відгуляла» в Закарпатті. Оцініть, будь ласка, цей період літа: наскільки він був продуктивний, на полях якої якості тренувалися, що нового запропонував тренерський штаб.

— Ми зібралися 19 червня і будемо тут до 15 липня, коли відправимося на матч у Львів. Мені здається, команду все влаштовує: тут хороші умови як для тренувань, так і для відновлень та проживання. Ми вдячні президенту нашого клубу, що зміг організувати цей збір.

— На тих же закарпатських зборах кропивничани зустрічалися: з угорським клубом, «Волинню», «Вересом»… Виникає відчуття, що опонентів для спарингів обирали за територіально-географічним чинником.

— Очевидно, так, але що в цьому поганого? З Рівного сюди близько, «Волинь» тут із нами живе, поряд Угорщина. Тим більше не дуже хочеться їздити — у нас цілий сезон попереду з безкінечними роз’їздами… В будь-якому випадку, тренери дадуть кращу відповідь на це запитання. Ми, футболісти, працюємо з комфортом.

— На ІІ етапі попереднього чемпіонату Ваш наставник ледь не щоматчу змінював тактичну схему. Які сюрпризи підготував Роман Геннадійович на наступний чемпіонат?

— (Після паузи.) Ну, побачимо… Я би, чесно кажучи, не хотів про це говорити — розкривати карти, так би мовити. Скажу так: глядачі побачать «Зірку» як у звичному вигляді, так і з цікавими сюрпризами. Дочекайтеся!

— Одним із футболістів, які працювали у лавах «Зірки», був «поверненець» Фаворов: який у нього настрій, що він розповідав про Данію й тамтешню лігу?

— Давайте спочатку відповім на другу частину запитання: від 19 червня ми працюємо у виснажливому режимі — по два тренування на день, а вихідних мали аж два; як думаєте, за такого графіку багато є часу для розмов і спілкування? Тепер про Артема: у нього чудовий бойовий настрій, і я вважаю, якщо він залишиться, дуже нам допоможе.

— За тиждень до початку нового сезону останнє запитання має стосуватися турнірних завдань…

— Я вже згадував наш напружений графік, тому поки зустрічі з керівниками не було. Мабуть, вона відбудеться ближче до 16 липня. Від себе додам, що для футболістів основне завдання — якомога частіше вигравати…

Поширити:

Залишити коментар:

коментар