Кропивницька “Зірка” здолала збірну Кіровоградської області

Учора, 26 червня, кропивницька «Зірка» відкрила сезон 2017/2018 контрольною грою зі збірною Кіровоградської області. Матч закінчився з рахунком 3:1 на користь кропивничан.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу клубу.

Для збірної це практично останній штрих підготовки до фінального турніру Кубку Регіонів, який вже 1 липня стартує в Туреччині. У ньому, до речі, представники нашої області, які вже вдруге представляють країну, зустрінуться з представниками Туреччини, Португалії та Хорватії. А ось «Зірка» цим матчем закінчила лише перший етап підготовки. Адже вже через два дні команда відбуде на другий, завершальний етап, до Закарпаття.
Господарі поля, для яких на першому етапі основною частиною стала не ігрова, а більше фізична підготовка, з перших хвилин чимало комбінували. Відчувалося, що хлопці, частина з яких лише перебувають на перегляді, лише налагоджують ігрові зв’язки. Моменти в більшості випадків виникали, звичайно біля воріт збірної області, але аматори не засиджувалися в обороні. Безумовно, кожен з них намагався продемонструвати і свої здібності. Якраз активні зусилля в нападі і наполегливість призвели до того, що перший новачок «Зірки» цього сезону Арман Оганесян вимушений був порушити правила у своєму штрафному майданчику. Але гравець гостей пробив настільки потужно в поперечку, що здавалося, переб’є її. Тим не менш, у ворота м’яч не потрапив.

А кропивничани вже на останніх хвилинах тайму організували гол: велика кількість пасів прямо по центру воріт, і капітан «Зірки» Максим Драченко опинився на зручній позиції прямо перед воротами. Решта була справою техніки, з якою у Максима все гаразд – 1:0.

У другому таймі команди грали іншими складами. У «Зірки» переважно вийшли молоді футболісти, та ті, хто знаходиться на перегляді. Гості все більше йшли вперед, адже їм здавалося, що захисна лінія «Зірки», яка складалася з 20-річних гравців, буде легко пройдена. І збірна області все-таки одного разу пробила захисні редути «Зірки» – невпевнена гра на фланзі Євгена Куцева призвела до подачі, яка завершилася точним ударом футболістів в зелених футболках. 1:1.

Але з цього моменту «Зірка» почала грати більш агресивно, і вже через вісім хвилин порушення правил у штрафному майданчику проти Адерінсоли Есеоли завершилося вилученням у гостей, і пенальті, яке сам потерпілий і реалізував. Ну а фінальну крапку красивим ударом головою ще через декілька хвилин поставив Олексій Чичиков.

Тепер команда має два дні вихідних, а тренерський штаб має час проаналізувати гру потенційних новачків.

«Зірка» (Кропивницький) – Збірна Кіровоградської області – 3:1 (1:0).
26 червня 2017 року (понеділок). Початок о 17:00. Кропивницький. Стадіон «Зірка» (поле зі штучним покриттям). +31 С. 100 глядачів. Товариський матч.

Арбітр: Копієвський Віктор (Кропивницький).

Асистенти арбітра: Скрипка Андрій (Кропивницький), Попельницький Дмитро (Кропивницький).

«Зірка»: 44. Паст Євген (41. Льопка Роман, 46), 55. Ковальов Максим (13. Зозуля Олександр, 46), 4. потенційний новачок (23. Маткобожик Олександр, 46), 20. Фатєєв Дмитро (95. Куцев Євген, 46), 28. Полегенько Павло (50. потенційний новачок, 46), 81. Оганесян Арман (14. потенційний новачок, 46), 7. Драченко Максим к/к (26. потенційний новачок, 46), 9. потенційний новачок (27. Дришлюк Кирило, 46), 21. Загальський Ігор (29. Прядун Максим, 46), 22. потенційний новачок (10. Есеола Адерінсола, 46), 24. потенційний новачок (99. Жуков Микита, 31; 77. Чичиков Олексій, 56).

Голи: 1:0, Драченко Максим (45); 1:1, Збірна Кіровоградської області (62); 2:1, Есеола Адерінсола (70, з пенальті); 3:1, Чичиков Олексій (83).

Нереалізований пенальті: Збірна Кіровоградської області (37, поперечина).

Вилучення: Збірна Кіровоградської області (70).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар