У заключному домашньому матчі сезону кропивницька “Зірка” мінімально поступилась “Сталі”

Сьогодні, 27 травня, у заключному домашньому матчі Прем’єр-ліги, кропивницька “Зірка” мінімально поступилась кам’янській “Сталі”. Долю матчу вирішив провал у обороні кропивничан і гол Дениса Васіна на 78-й хвилині.

Протягом усього матчу було дуже багато боротьби у центрі поля. Команди створювали мало небезпечних моментів.

На початку зустрічі нападник сталеварів Карікарі гостро пробивав по воротам Паста, але голкіпер контролював ситуацію. “Зірка” ж відповіла небезпечним проривом молодого нападника Прядуна на 14 хв. Проте забити йому не вдалося.

Також на 24 хв міг забивати захисник кропивничан Кучеренко, який замикав на дальній стійці навіс зі штрафного від Загальського. Паньків виручив команду.

Загалом у першому таймі гра була більш рівною, але вже після перерви “Сталь” дещо перехопила ініціативу. На 78-ій хвилині сталеварам таки вдалося забити – Денис Васін відзначився у воротах кропивничан після провалу оборони “Зірки”.

Для обох команд сьогоднішній матч нічого не змінював у турнірному становищі. І “Зірка” і “Сталь” залишились на своїх позиціях – кропивничани з 34 очками треті, а кам’янчани з 40 пунктами посідають другу сходинку Групи 2 Ліги Парі-матч. Очолює цю групу полтавська “Ворскла”, яка сьогодні перемогла “Дніпро”.

“Зірка” завершить сезон 2016-2017 рр. виїзним матчем проти “Карпат”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар