“Зіркa” на виїзді вирвала нічию у матчі з “Ворсклою”

матч "Зірка" - "Ворскла" у Кропивницькому, 8 квітня 2017 року

Сьогодні, 14 трaвня, у матчі 29 туру УПЛ кропивницька “Зiрка” “дякуючи” помилцi воротаря суперників Богдана Шуста вирвала нічию у “Ворскли” – 1:1. Голами відзначалися Хльобаc та Загальський.

Про це пише Футбол 24.

Перший тайм, який відбувався при рівній грі, залишився за полтавчанами. На 31 хвилині Хльобас класно прокинув “шкіряного” повз двох футболістів Зірки та потужно вистрілив під поперечину – 1:0.

На 72 хвилині Шарпар в центрі поля помилився з пасом. Кропивничани побігли в атаку, яку дальнім ударом завершував Загальський. Богдан Шуст без проблем повинен був впоратися з пострілом Ігоря, однак припустився прикрої помилки, випустивши сферу з рук. 1:1.

За десять хвилин до кінця основного часу трапився інший курйоз. Четвертий арбітр, повідомляючи про заміну в складі Ворскли, неправильно “засвітив” цифри на табло. Замінений М’якушко залишив поле, а через секунду без дозволу головного арбітра повернувся на поле. Гравці Зірки даремно вимагали від Головкова другої жовтої для Сергія.

Кропивничани після цієї нічиї набирають 31 очко, а команада Сачка – 35 балів. Обидві команди залишаються на своїх позиціях – “Зірка” на третьому місці 2 групи Прем’єр-ліги, а “Ворскла” – на другому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар