Двоє гравців “Зірки” увійшли до символічних збірних 28-го туру Ліги Парі-Матч

За підсумками матчу 28-го туру Ліги Парі-Матч, який для кропивницької «Зірки» завершився домашньою нічиєю з рахунком 1:1 проти «Дніпра», двоє гравців «Зірки» Федеріко Перейра та Ігор Загальський ввійшли до символічних збірних туру за версією провідних українських спортивних інтернет-сайтів.

Про це повідомляє прес-служба ФК “Зірка”.

Видання «ua-football» до своєї символічної одинадцятки включило обох кропивницьких виконавців. Щодо Федеріко Перейри журналісти цього інтернет-порталу відзначають, що розрушати завжди простіше, ніж створювати. Зазвичай центральні захисники грають на одному рівні, тому доводиться обирати того, хто відзначився чимось особливим. Для лідера оборони «Зірки» це був гол, який дозволив кропивницькій команді зрівняти рахунок. Перейра в черговий раз удало сходив на подачу кутового до чужих воріт. Ігор Загальский же став головною діючою особою в другому таймі. Ігор став діяти значно ближче до атаки, що суттєво загострило гру біля воріт Луніна. Саме з його подачі відзначився Перейра, міг Загальський забити й сам, але Лунін парирував удар під час виходу сам на сам.

Сайт «football.ua» серед кращих гравців туру назвав Федеріко Перейру. Аргентинець знову довів, наскільки важливим гравцем він є для своєї команди. У поєдинку проти «Дніпра» Перейра проявив свої лідерські якості. У складну хвилину капітан завжди намагається вести партнерів за собою. Так сталося й цього разу: поступаючись в рахунку й проваливши перший тайм, у «Зірки» були невеликі перспективи здобути очки, однак гол капітана не тільки зробив рахунок рівним, але й змусив партнерів грати з подвійною енергією.

До символічної збірної туру ресурсу «sportarena.com» ввійшов Ігор Загальський. Він колись пробував сили в «Дніпрі» і там не відзначився чимось особливим. Відчувалось, що в господарів він був одним із найбільш мотивованих гравців в матчі проти своєї колишньої команди. Традиційно Ігор був дуже хороший в центрі поля – часто починав атаки своїми проникними передачами, мабуть, частіше за інших пробивав по воротах дніпрян і доволі небезпечно. Окреме враження – штрафні. Загальський виконував їх винахідливо, й саме після його передачі Перейра забив.

Видання «footboom.com» до своєї «одинадцятки» включив Федеріко Перейру. Він повністю відповідав високому званню «капітан». Нерідко сам розганяв атаки, підчищав огріхи партнерів, а при першій же можливості йшов на стандарти. Одне з таких підключень і призвело до взяття воріт «Дніпра» – удар головою аргентинця виявився рятівним для «зіркових». До того моменту команда Перейри «горіла» – 0:1.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар