Після трьох поразок із БК «Хімік-2» кропивницький «Золотой Век» взяв реванш

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото з сайту ФБКО

Учора, 22 квітня, підопічні Андрія Бєлозерського сповна реабілітувалися перед власними вболівальниками за попередню прикру поразку, здобувши надупевнену перемогу над южненською командою – 110:72 (34:15, 29:25, 31:15, 16:17).

Повідомляє прес-служба ФБКО.

Із перших хвилин зустрічі гравці «Золотого Века» заволоділи перевагою, через що наставник гостей Олександр Пащенко змушений був вже у дебюті першої чверті взяти тайм-аут і дещо перебудувати гру своєї команди. Однак пауза в матчі южненцям не допомогла, адже господарі продовжували йти вперед і збільшувати розрив в рахунку, який за підсумками стартової десятихвилинки сягнув 19 очок. У другій чверті гравцям «Хіміка-2» вдалося дещо вирівняти гру, однак на табло це фактично ніяк не відобразилося. На велику перерву кропивницька команда пішла з комфортною перевагою у 23 пункти – 63:40.

У другій половині поєдинку картина гри не змінилася. Кропивницькі баскетболісти продовжували йти вперед, фактично не залишаючи гостям шансів на порятунок у зустрічі. А вдалі дії на паркеті Владислава Рижова (11 очок), Олексія Масальського (12 очок, 10 передач), Олександра Дробязка (27 очок), Андрія Куліша (27 очок), Євгена Ворніка (12 очок), Гліба Бузька (12 очок) та решти гравців дозволили «Золотому Веку» взяти впевнений реванш у «Хіміка-2» за вчорашню та дві попередні поразки у Южному.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар