Кропивницькі атлети гідно виступили на турнірі з греко-римської боротьби пам’яті свого видатного тренера

Днями у спортивній залі Центральноукраїнського національного технічного університету м. Кропивницького проходив відкритий міський турнір з боротьби греко-римської серед юнаків, пам’яті Майстра спорту СРСР, тренера Миколи Бондаря. Вихованці видатного тренера гідно представили рідну спортивну школу на змаганнях, присвячених пам’яті свого наставника. Богдан Рябов, Дмитро Ткаліч, Ян Красножон, Максим Мартишин, Олег Тимошенко та Василь Хабардін завоювали золоті нагороди, а їх одноклубники вибороли 6 срібних і 3 бронзові медалі.

Про це повідомляється на сайті відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.

У змаганнях, організованих за сприяння відділу фізичної культури та спорту міської ради і відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, взяли участь 60 юних атлетів 2007-2009 років народження з Кропивницького, Новоукраїнки, Новомиргорода і Кременчука.

Всі учасники та гості змагань хвилиною мовчання вшанували пам’ять Миколи Бондаря, який 50 років свого життя віддав греко-римській боротьбі. До останнього дня Микола Миколайович представляв обласну федерацію греко-римської боротьби у складі відділення НОК України в Кіровоградській області, працював тренером-викладачем у міській КДЮСШ № 3. Його вихованці гідно представили рідну спортивну школу на змаганнях, присвячених пам’яті свого наставника. Богдан Рябов, Дмитро Ткаліч, Ян Красножон, Максим Мартишин, Олег Тимошенко та Василь Хабардін завоювали золоті нагороди, а їх одноклубники вибороли 6 срібних і 3 бронзові медалі.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами і медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали призи від обласного відділення Національного олімпійського комітету України й обласної федерації греко-римської боротьби.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар