Гравець “Зірки” Адерінсола Есеола: Якнайшвидше хочу відкрити лік забитим м’ячам

Есеола мчить у напрямку воріт київського "Динамо"

Нападник кропивницької «Зірки» Адерінсола Есеола, в інтерв’ю клубній прес-службі, дає оцінку поєдинку з «Волинню», згадує свій нереалізований момент, а також ділиться очікуваннями від майбутнього поєдинку зі «Сталлю».

– Деріне, який настрій у команди?

– Не дуже. Уся команда розчарована поразкою в Луцьку. Відчуття, звісно ж, негативні. Ми програли справедливо, тут немає що казати.

– Як ти вважаєш, чому «Зірка» поступилась?

– Ми не реалізували свої моменти, один із яких не використав я. Лучани ж мали одну нагоду і скористалися нею. Ми нібито налаштовувалися на поєдинок, розібрали гру суперника, але втілити задумане на полі не змогли.

–  Пригадай свій нереалізований шанс.

–  Так, постійно прокручую в голові цей момент. Мабуть, прийняв неправильне рішення. Хоча цілився у ворота, пробивав уже по порожній цілі в один дотик. Хотів зіграти як краще, а вийшло все з точністю до навпаки.

– Чому тобі ніяк не вдається відзначитись у футболці кропивничан?

–  Не знаю, відверто кажучи. Мабуть, все ж, через невелику кількість моментів, що я створюю та маю. Уже дійсно хочеться якнайшвидше відкрити лік забитим м’ячам у «Зірці».

–  Можливо, ти ще не зовсім адаптувався до Прем’єр-ліги?

– Та я б не сказав, що рівень першої ліги аж настільки відрізняється від елітного дивізіону. Не вистачає якоїсь холоднокровності чи фарту, тому й ніяк не можу забити.

–  Як оцінюєш наступного суперника – кам’янську «Сталь»?

– Знаю багатьох гравців цієї команди, як і тренера. Видно, що Леонід Кучук зараз побудував  дуже хорошу команду з гострим нападом і надійними захисниками. Буде складний поєдинок у Дніпрі, зрештою, як і всі інші. Мені буде дуже цікаво зіграти проти кам’янців. Тим паче, що в матчі другого кола я участі не брав. Тоді ми поступилися 0:3 й тепер бажаємо взяти реванш. Та й крім того, нам потрібно реабілітовуватися перед своїми вболівальниками за поразку в Луцьку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар