Петрівський “Інгулець” розійшовся миром з харківським “Геліосом”

фото: fc-ap.com.ua

У 24-му турі Першої ліги «Інгулець» у селищі Петрове приймав харківський «Геліос». До звітного матчу команди між собою провели лише одну офіційну зустріч. Це сталося у першому колі — «Інгулець» зазнав поразки з рахунком 0:1. «Інгулець» намагався взяти реванш, але, на жаль, це зробити не вдалося.

Про це пише офіційний сайт ФК “Інгулець”.

Початок зустрічі пройшов без небезпечних моментів. Команди вели розвідку слабких місць один одного. На 21-ій хвилині зустрічі господарі мали шанс відкрити рахунок. Після подачі з кутової позначки з лінії штрафного майданчику пробивав Владислав Клименко – перший його удар заблокував захисник, а після другого м’яч пролетів вище воріт харківчан.

На 33-ій хвилині матчу гості обрізалися на власній половині поля, але господарі цим не скористалися: Кен Елла виконав не точну передачу на хід партнеру. Через хвилину у штрафний майданчик ефектно увійшов Кен Елла, який прострілював вздовж воріт – голкіпер «Геліоса» перехопив м’яч, який летів на Олександра Мішуренка. За сім хвилин до завершення першої половини зустрічі гості створили небезпечний момент біля воріт «Інгульця». З передачі Богдана Семенця пробивав Дмитро Гранкін – голкіпер господарів Геннадій Ганєв виручив свою команду, парирувавши удар, а на добиванні був Сергій Кравченко, який поцілив у штангу воріт.

У компенсовані хвилини матчу Кен Елла увійшов у штрафний майданчик суперника, але пробити не зумів – кутовий. Після розіграшу стандартного положення господарі провели затяжку атаку, яка завершилася ударом Богдана Боровського з 20 метрів – голкіпер впевнено спіймав м’яч.

На старті другого тайму матчу голкіпер «Геліоса» Волинець виручив свою команду, впіймавши м’яч після удару Мішуренка з близької відстані. На жаль, хорошу можливість відкрити рахунок було втрачено. Через кілька хвилин воротам «Інгульця» загрожував Антона Кіча, але м’яч після його удару пролетів вище воріт. На 72-ій хвилині зустрічі Сергій Кравченко поцілив під перекладину воріт – воротар «Інгульця» Геннадій Ганєв продемонстрував відмінну реакцію. Через дві хвилини з лівого флангу гостру передачу виконав півзахисник «Інгульця» — Олександр Мішуренко не дістався до м’яча, розминувшись на кілька сантиметрів. Мали ще один шанс забити м’яч гості: після подачі головою пробивав Богдан Семенець – Геннадій Ганєв впевнено зіграв.

Останні 10 хвилин ігрового часу, як і весь матч, не порадували забитими м’ячами. Команди завершили зустріч нульовою нічиєю.

У наступному турі, 14 квітня, у Чернівцях «Інгулець» зустрінеться з місцевою «Буковиною».

«Інгулець» — «Геліос» — 0:0
«Інгулець»: Ганєв, Кен Елла (Кретов, 82), Запорожець, Клименко, Мішуренко (Вечтомов, 89), Медведєв, Коцюмака, Боровський, Світличний, Павелько (Немтінов, 61), Ткачов
Запасні: Попович, Рябушко, Джанелідзе, Прошенко
«Геліос»: Волинець, Чередніченко, Лобойко, Сидоренко К., Кравченко В., Луценко (Скоблов, 11), Гранкін, Субочев (Івашко, 65), Кіча (Норенков, 80), Семенець, Кравченко С.
Запасні: Сидоренко Д., Акубардія, Комарницький, Абєлєнцев.
Попередження: Павелько, 27; Ткачов, 78 – Семенець, 77.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар