“Зірка” у товариському матчі розгромила “Щит” нової поліції

Готуючись до поєдинку 24-го туру Ліги Парі-Матч, кропивницька «Зірка» на центральному полі свого стадіону провела товариську зустріч з командою «Щит», котра раніше називалася «Нова Поліція». За домовленістю, команди відіграли два тайми по 35 хвилин, пише сайт ФК “Зірка”.

Слід сказати, що по ходу першого тайму підопічні Романа Монарьова володіли беззаперечною ініціативою. Зі стартових хвилин на ворота Романа Травкіна посипалися атаки. На шостій хвилині Олексій Збунь головою пробив повз ворота. За три хвилини, після його ж прострілу, пробивав Артем Сітало, але Роман Травкін у падінні відбив цей удар, перевівши м’яч на кутовий. У середині першої тридцятип’ятихвилинки здалеку «стріляв» Микита Жуков, та голкіпер гостей парирував і цей удар. На 21-й хвилині м’яч усе ж залетів у ворота «Щита». Після кількох передач у штрафному майданчику, Павло Полегенько прийняв скидку від Дмитра Білонога і з вигідної позиції «розстріляв» дальній кут воріт суперника – 1:0. До кінця тайму «зіркові» створили ще кілька нагод біля воріт опонентів, та скористатися ними не змогли.
Перед початком другого тайму Роман Монарьов провів дев’ять замін, залишивши на полі молодих Жукова та Фатєєва. І на старті другої тридцятип’ятихвилинки класною передачею Андрія Бацули, після не менш класного прориву лівого захисника, скористався нападник Адерінсола Есеола, котрий ударом у дотик замкнув простріл партнера – 2:0. Після цього, наша команда не використала ще кілька дуже небезпечних моментів. Зокрема, після чергової флангової передачі від Андрія Бацули той-таки Есеола у штрафній свідомо пропустив м’яч, але Артем Щедрий, котрий біг паралельним курсом, до нього теж дістатися не зміг. Пізніше, Есеола обіграв кількох захисників, разом з ними й воротаря, але з близької відстані не влучив у порожні ворота.
Між тим, мали нагоду скоротити відставання в рахунку гравці «Щита». Роман Льопка помилився на виході, після кутового, але свого голкіпера підстрахував Дмитро Фатєєв, котрий і виніс м’яч з лінії воріт. Пізніше, Есеола оформив дубль, скориставшись майстерною передачею Олександра Акименка. А під завісу поєдинку захисники «Щита» у власному штрафному майданчику збили Романа Попова, за що арбітр Віктор Копієвський призначив справедливий пенальті. «Вирок» прекрасним ударом під поперечину виконав той-таки Акименко.
Тож, у підсумку, в товариському матчі зі «Щитом» підопічні Романа Монарьова здобули розгромну перемогу – 4:0, і в гарному настрою продовжать підготовку до офіційного поєдинку з полтавською «Ворсклою».

«Зірка» (Кропивницький) – «Щит» (Кропивницький) – 4:0 (1:0).
5 квітня 2017 року (середа). Початок о 17:00. Кропивницький. Стадіон «Зірка». +17 С. 100 глядачів. Товариський матч.
Арбітр: Копієвський Віктор (Кропивницький).
Асистенти арбітра: Пилипенко Ярослав (Кропивницький), Сокуренко Ярослав (Кропивницький).
«Зірка»: 44. Паст Євген (41. Льопка Роман, 36), 20. Фатєєв Дмитро, 4. Перейра Федеріко Ернан (к/к) (23. Маткобожик Олександр, 36), 32. Екіса Імас Борха (7. Драченко Максим), 15. Збунь Олексій (11. Бацула Андрій, 36), 8. Лупашко Владислав (27. Дришлюк Кирило, 36), 99. Жуков Микита, 28. Полегенько Павло (95. Попов Роман, 36), 26. Білоног Дмитро (50. Акименко Олександр, 36), 77. Чичиков Олексій (9. Щедрий Артем, 36), 14. Сітало Артем (10. Есеола Адерінсола Хабіб, 36). В. о. головного тренера: Монарьов Роман.
«Щит»: Травкін Роман, Сагутовський Дмитро, Барбанов Дмитро, Кривошей Єгор, Головченко В’ячеслав, Карпінець Антон, Федотов Андрій, Кочура Олександр, Чемерис Тарас, Красовський Руслан, Кулик Віталій. Головний тренер: Мизенко Олександр.
Голи: 1:0, Полегенько Павло (21), 2:0, Есеола Адерінсола Хабіб (37), 3:0, Есеола Адерінсола Хабіб (66), 4:0, Акименко Олександр (70, з пенальті).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар