Кропивницька “Зірка” на виїзді мінімально поступилася “Дніпру”

Сьогодні, 1 квітня, в рамках футбольної Ліги Парі-Матч, відбувся поєдинок між “Дніпром” та “Зіркою”, в якому підопічні Романа Монарьова поступилися 1:0.

Про це повідомляє “Футбол 24”.

Перший момент у матчі виник вже на 3-ій хвилині. Захисник “Дніпра” Сваток втратив м’яч біля власного штрафного майданчика, організувавши Сіталу вихід на побачення з Луніним. Однак нападник “Зірки” перетримав м’яч і втратив розкішний шанс відкрити рахунок.

“Дніпро” відповів кількома ударами, які серйозно не потурбували голкіпера гостей Паста. І все ж на 32-ій хвилині помилкою оборони “Зірки” скористався Нагієв. Захисник набіг на дальню стійку і переправив м’яч у сітку після вивіреної подачі Влада – 1:0. Команда з Кропивницького могла не лише зрівнювати рахунок, але й піти на перерву переможцем, проте Лунін парирував два складні удари Сітала та Бацули.

На другий тайм Монарьов випустив на поле Чічікова (замість Загальського), а ще через кілька хвилин – Есеолу. “Зірка” значно активніше натиснула на ворота господарів. Чічіков, Бацула і Полегенько полоскотали нерви “дніпрянам”.

І коли здавалося, що гра вже заспокоїлася і “Дніпро” без проблем втримає перемогу, червону картку отримав молодий форвард Кожушко, який провів на полі лише 6 хвилин. “Дніпрянин” оригінальним “ударом скорпіона” намагався вразити пах капітана “Зірки” Перейри. Навіть у меншості команді Михайленка вдалося втримати перемогу.

Це перша вікторія “Дніпра” у чемпіонаті, починаючи із грудня минулого року. Таким чином “дніпряни” перервали серію із 5 нічиїх поспіль. Тринадцять очок дозволяють команді зрівнятися з “Карпатами” у турнірній таблиці. “Зірка” залишається на третій сходинці у групі 2. У кропивничан 23 очки.

Дніпро” – “Зірка” – 1:0

Гол: Нагієв, 32

“Дніпро”: Лунін, Луньов (Чеберко 73), Лопирьонок, Сваток, Нагієв, Ротань, Когут (Кочергін 69), Довбик (Кожушко 74), Польовий, Адамюк, Влад

“Зірка”: Паст, Попов (Збунь 70), Экіса, Полегенько, Загальський (Чичиков 46), Фатєєв, Сітало (Есеола 54), Бацула, Лупашко, Драченко, Перейра.

Вилучення: Кожушко, 80

Поширити:

Залишити коментар:

коментар