Сергій Назаренко про закінчення футбольної кар’єри: Їхати ще кудись? Вже наїздився

Фото UA-Football

Уродженець Кропивницького, півзахисник ФК “Дніпро” та збірної України Сергій Назаренко прийняв рішення завершити кар’єру гравця і перейти на тренерську роботу.

Як повідомляє офіційний сайт ФК “Дніпро”, Назаренко увійшов до тренерського штабу молодіжного складу клубної команди і сьогодні вже провів перше тренування.

“Я прийняв рішення почати новий етап у кар’єрі та житті. Перейшов на тренерську роботу. Раніше я вступив на тренерські курси і нині дістав можливість набиратися досвіду. Радий, що це відбувається в рідній команді. Потихеньку освоююся у новій ролі і буду всіма силами працювати на благо “Дніпра”, – заявив Назаренко.

На запитання від “Футбол 24” Сергій Назеренко розповів, чому поставив крапку в ігровій кар’єрі.

“У мене було достатньо часу, щоб добре все обміркувати, – розповідає Сергій Назаренко. – Я ж казав раніше, що кар’єру хочу закінчити в “Дніпрі”. Ну ось, вийшло так, що закінчив. Як футболіст. Родичі і близькі погодилися з моїм рішенням. Їхати ще кудись в Україні… Вже наїздився.

Чи були за цей час пропозиції від інших клубів? Ні, не було такого. Зараз починається повністю нове життя”.

Назаренко дебютував в основному складі “Дніпра” у жовтні 1999 року. З тих пір він провів за дніпровський клуб у вищій лізі чемпіонату України 272 матчі, в яких забив 54 голи. Востаннє на поле у футболці “Дніпра” Назаренко вийшов 22 жовтня 2016 року у виїзному матчі з “Волинню”.

Крім того, Назаренко грав у “Таврії”, “Чорноморці” та “Металісті”. У складі збірної України провів 41 матч, забив 11 м’ячів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар