Півзахисник “Зірки” Микита Жуков: ми повинні вигравати в кожному матчі і посісти якнайвище місце у другій шістці чемпіонату

півзахисник кропивницької "Зірки" Микита Жуков пресингує Андрія Ярмоленка у матчі проти "Динамо" Київ

Півзахисник кропивницької «Зірки», котрий узимку приєднався до нашої команди, в інтерв’ю клубній прес-службі розповів про свою адаптацію в колективі, в елітному дивізіоні та про весняні матчі.

– Микито, ти вже призвичаївся до команди?
– Так, я повністю освоївся. Колектив у «Зірки» дуже хороший, хлопці завжди допомагають одне одному. В команді я вже тривалий період, провів із нею зимові збори, тому абсолютно ніяких проблем у плані адаптації в мене немає та й не виникало.

– Рівень першої ліги та Прем’єр-ліги дуже відрізняється?
– Звичайно, є відчутна різниця. Особливо це стосується швидкостей. Набагато вищі швидкості в елітному дивізіоні, порівняно з першою лігою. Тут потрібно швидко приймати рішення, адже суперники не дадуть права зволікати. У Прем’єр-лізі кожна помилка може дорого коштувати. На початку мені було складно звикнути до таких умов, але, думаю, що вже адаптувався, тому стає трохи легше.

– Який поєдинок, в якому ти грав, був найскладнішим для тебе?
– Звичайно, з київським «Динамо». Усе-таки рівень футболістів столичного клубу набагато вищий за гравців з інших команд, котрим ми навесні протистояли. Проте, я радий, що в матчі з чемпіоном України ми змогли перемогти, до того ж, у «суху».

– Згадай протиборство зі «Сталю». Чому воно склалося так невдало?
– Нас дуже надломив психологічно перший гол, котрий вийшов досить курйозним. Після нього щось пішло не так. Інколи бувають такі дні, коли в тебе практично нічого не виходить, а в суперника ж навпаки – залітає все, навіть такі курйозні м’ячі.

– А нещодавній матч із «Ворсклою». Команда недовідновилася після «Динамо»?
– Мабуть, ви праві. Хоча на кожен матч виходиш із новими емоціями, з бажанням перемогти, але все ж гра з «Динамо» відібрала в нас дуже багато сил. І ми, і полтавчани хотіли здобути перемогу. В поєдинку було набагато більше боротьби, аніж небезпечних моментів. Тому нічийний результат можна назвати справедливим.

– Які завдання має команда на другий етап Ліги Парі-Матч?
– Я думаю, ми повинні вигравати в кожному матчі й намагатися посісти місце якнайвище у другій шістці турнірної таблиці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар