20-річний голкіпер кропивницької «Зірки»: Хвилювання зникло зі стартовим свистком

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
фото: www.vorskla.com.ua

20-річний голкіпер кропивницької «Зірки» Роман Льопка поділився враженнями від свого дебюту в Прем’єр-лізі у матчі проти «Ворскли», в якому він став головним героєм зустрічі.

Пише сайт прес-служби.

– Романе, як ти оцінюєш свій дебют в елітному дивізіоні?

– У мене дуже гарні враження й емоції від свого першого поєдинку в Прем’єр-лізі. Я серйозно налаштовувався на цю гру з «Ворсклою» і думаю, що відіграв непогано. Тренери були задоволені моєю роботою.

–  Сильно хвилювався перед матчем і вже безпосередньо по ходу гри?

–  Звісно, певне хвилювання мало місце, проте, зі стартовим свистком арбітра воно зникло і я повністю сконцентрувався на грі.

–  Можеш оцінити свою взаємодію з партнерами по команді?

– Ми з ними постійно працюємо на тренуваннях. Усі хлопці перед матчем мене підтримували, тому я б не сказав, що були якісь складнощі у взаємодії з оборонцями чи іншими гравцями.

–  А чому, на твою думку, команда не так добре, як хотілося б, відіграла в атаці?

– Гадаю, ми багато сил віддали у грі з київським «Динамо». Але, звісно, найсерйознішим чином налаштовувалися на полтавський матч. Хотіли здобути позитивний результат, перемогти, але, мабуть, відновитися, більше психологічно, після перемоги над чемпіонами України, гідним чином не змогли.

– Який епізод у матчі був для тебе найскладнішим?

– Звісно, це момент із добиванням Артура Загорулька практично впритул. Спочатку я не зовсім удало відбив перед собою «постріл» із лінії штрафного майданчика Хльобаса, адже достеменно не бачив момент удару. Проте, якось машинально, одразу встав на ноги й відбив другий удар. Радий, що все відбулося саме так і ми, в підсумку, не пропустили.

–  Кілька провідних сайтів уключили тебе до символічних збірних туру…

–  Так, це справа експертів, котрі оцінювали мою гру, дії у воротах. Я робив усе від мене залежне, аби допомогти команді здобути позитивний результат у Полтаві.

– Які завдання в команди на другий етап Ліги Парі-Матч?

– Я думаю, що ми маємо боротися за місце вгорі другої шістки. За підсумками чемпіонату, хотілося б зайняти сьоме місце.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар