Нападник “Зірки” про ейфорію після “Динамо” та особливе налаштування до “Ворскли”

Гравець кропивницької «Зірки» Олексій Чичиков, в інтерв’ю клубній прес-службі, розповів про підготовку до протистояння з його колишньою командою ‒ полтавською «Ворсклою».

Олексію, в якому настрої команда готується до «Ворскли»?
– Ми вже відійшли від гри з «Динамо», ейфорія, можна сказати, пройшла. Тому зараз ми найсерйознішим чином налаштовуємося на наступний поєдинок, адже розуміємо, що після перемоги над киянами, нам не пробачать невдалого результату. Тож, зараз ми працюємо й викладаємося на тренуваннях на повну.

Ти відчув, що ви подарували місту справжнє свято?
– Звичайно. Можна сказати, що для міста та вболівальників ми зробили дуже велику справу. Я думаю, ніхто не очікував нашої перемоги, але ми довели, що здатні творити такі історичні результати. Головне, щоб тепер матчем із полтавчанами не зіпсували настрій.

Напевне, перемогою над «Динамо» ви реабілітувалися за те, що не змогли ввійти до першої шістки?
– Було прикро, що ми не виконали завдання. Шкода, що не змогли переграти «Дніпро», хоча, я вважаю, матч був цілком виграшний для нас і ми просто зобов’язані були здобути три очки. Далі програли «Сталі» ‒ 0:3. Тож, дійсно, протистояння з «Динамо» було нашим шансом реабілітуватися перед уболівальниками. І нам удалося не лише показати хорошу змістовну гру, а й виграти, що, безумовно, позитивно відбилося на настрої команди.

Ти по-особливому налаштовуєшся на «Ворсклу»?
– Для мене це буде принциповий матч. Я виріс у полтавській команді, сформувався там як футболіст. Для мене це рідний клуб, тому, сподіваюся, зіграю в тому поєдинку і зможу здивувати полтавську і кропивницьку публіку красивою грою та голами.

Якщо заб’єш, радіти будеш?
– Звичайно, проте, аж надто яскравого святкування не буде.

Як ти можеш охарактеризувати нашого наступного суперника?
– Складно говорити зараз щось про цю команду. У них там непроста ситуація, котра відображається не найкращим чином на психології футболістів. Вони також не потрапили до першої шістки, і вболівальники там навіть вимагали відставки тренера Василя Сачка. Але, знаєте, поранений звір набагато небезпечніший. Думаю, що якби «Ворскла» виконала поставлене на сезон завдання, то у наступному матчі було би простіше з ними грати. Тому ми маємо бути пильними, адже вони битимуться до останнього за свого наставника, за своє ім’я. І будуть доводити вболівальникам, що вони здатні боротися за вищі місця.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар