Двоє гравців «Зірки» потрапили у символічні збірні туру

За підсумками 19-го туру Ліги Парі-Матч, в якому кропивницька «Зірка» вдома зіграла внічию з рахунком 1:1 з ФК «Дніпро» гравці нашої команди Артем Сітало та Дмитро Фатєєв увійшли до символічних збірних туру.

Про це повідомляє прес-служба ФК “Зірка”.

Інтернет-сайт «ua-football.com» до своєї одинадцятки включив нападника кропивничан, а портали «sportarena.com» та «footboom.com» – захисника «Зірки».

Артем Сітало / фото fczirka.com.ua
Артем Сітало / фото fczirka.com.ua

Журналісти інтернет-ресурсу «ua-football.com» відзначають, що в «Зірки» в першому офіційному матчі 2017-го року з’явився дивовижний настрій на гру в нападі, і абсолютна більшість атак проходила за участю Сітала. Команда вловила націленість форварда на ворота суперника і грала через Артема. Крім швидкого першого м’яча в Сітала ще були можливості забити другий гол. На 50-й та 62-й хвилинах він небезпечно пробивав, однак цього разу «снаряд» пролітав поруч зі стійкою.

Дмитро Фатєєв / фото fczirka.com.ua
Дмитро Фатєєв / фото fczirka.com.ua

Колеги з сайту «sportarena.com» зазначають, що Дмитра Фатєєва всі звикли більше бачити на флангах, проте молодий вихованець «Зірки» здорово зіграв і у центрі, куди його поставили за необхідністю. Дмитро грав наполегливо, не уникаючи жорстких єдиноборств. На ньому заробив попередження Довбик, що тільки підтвердило наполегливість Фатєєва. Майстер-клас у виконанні захисника – те, як він дотиснув Кожушка в потенційно небезпечній ситуації. Кореспонденти ж з інтернет-ресурсу «footboom.com» стверджують, що вини Дмитра Фатєєва в пропущеному голі немає – м’яч у воротах «Зірки» опинився, скажімо, випадково. Зі своїми ж обов’язками Фатєєв упорався: страхував партнерів, підчищаючи їх огріхи, часто опинявся в потрібному місці в потрібний час. А під завісу матчу з «Дніпром» узагалі приємно здивував, зумівши наздогнати свіжого Олега Кожушка, котрий утікав на побачення з Євгеном Пастом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар