Кропивницька “Зірка” розгромила кіпріотів у заключному матчі тренувальних зборів

Кропивницька «Зірка» у заключному товариському матчі на навчально-тренувальних зборах на Кіпрі перемогла місцеву команду «Карміотісса» з міста Пано Полемідія. Матч завершився перемогою кропивничан з рахунком 4:0.

Про це повідомляє прес-служба “Зірки”.

Слід відзначити, що підопічні Романа Монарьова цієї зими вже грали з цим суперником. Тоді «Зірка» перемогла з рахунком 2:1, завдяки голами Адерінсоли Есеоли та Андрія Бацули.

У звітному матчі кропивничани володіли тотальною перевагою. За весь матч кіпріоти змогли нанести всього три удари в бік воріт Вадима Солдатенка. Уже на десятій хвилині підопічні Романа Монарьова вийшли вперед, коли Артем Сітало замкнув фланговий простріл від Павла Полегенька – 0:1. У першому таймі в наших футболістів було ще багато нагод для взяття воріт, проте скористатися своїми можливостями вони не змогли.

А от після перерви «Зірці» вдалося забити ще три м`ячі. Спочатку Кирило Дришлюк, завдяки активному пресингу та колективному відбору м’яча на чужій половині поля, скористався другою гольовою передачею Полегенька. За тринадцять хвилин помилився голкіпер «Карміотісси», перериваючи націлену передачу. Від воротаря м’яч відскочив до Олександра Акименка, який, недовго думаючи, метрів із 25-ти вразив ціль – 0:3. Остаточний рахунок у поєдинку встановив Олексій Збунь. Микита Жуков вивів класною передачею нашого молодого півзахисника сам на сам із воротарем, а Збунь таку чудову нагоду використав – 0:4.

Після матчу в. о. головного тренера «Зірки» Роман Монарьов відзначив, що діями всіх футболістів у цій грі він повністю задоволений. У першому таймі грав склад, наближений до того, котрий вийде проти «Дніпра». Загалом, команда напрацювала певні заготовки до першого офіційного матчу в цьому році та відсотків на 80 виконала план на гру. У другому таймі наш наставник довірив зіграти молодим футболістам, які не підвели та показали себе з якнайкращого боку. Помітно, що молоді виконавці додають і вже зараз можуть скласти гідну конкуренцію гравцям основного складу.

Загалом, Роман Монарьов задоволений тим, як команда провела навчально-тренувальні збори та ставленням хлопців до роботи. Засмучує ж те, що під час зборів зазнали травми та вибули зі строю кілька ключових футболістів. А вже у п’ятницю, 24 лютого, кропивницька «Зірка» повернеться додому.

«Карміотісса» (Пано Полемідія, Кіпр) – «Зірка» (Кропивницький) – 0:4 (0:1).

21 лютого 2017 року (вівторок). Початок о 12:30. Кіпр. Пано Полемідія. Стадіон «Пано Полемідія Муніципал». Міжнародна товариська зустріч.

«Зірка»: 30. Солдатенко Вадим, 8. Лупашко Владислав (к/к) (29. Жуков Микита, 46), 18. Кучеренко Олександр (23. Маткобожик Олександр, 65), б/н. Драченко Максим (27. Дришлюк Кирило, 46), 20. Фатєєв Дмитро, 28. Полегенько Павло (б/н. Медейрос Нейлсон Фернандо, 46), 14. Сітало Артем (10. Есеола Адерінсола Хабіб, 46), 11. Бацула Андрій (б/н. Векляк Євген, 46), 77. Чичиков Олексій (95. Попов Роман, 46), 50. Акименко Олександр, 21. Загальський Ігор (15. Збунь Олексій, 46). В. о. головного тренера: Монарьов Роман.

Голи: 0:1, Сітало Артем (10); 0:2, Дришлюк Кирило (65); 0:3, Акименко Олександр (78); 0:4, Збунь Олексій (81).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар