Кропивницька “Зірка” впевнено розгромила швейцарських суперників

Навчально-тренувальні збори кропивницької «Зірки» вже добігають кінця. Учора, 18 лютого, підопічні Романа Монарьова провели ще одну товариську зустріч зі швейцарською командою «Обервалліс». Матч завершився розгромною перемогою нашої команди – 0:3.

Про це повідомляє прес-служба ФК “Зірка”.

Уже на 21-й хвилині кропивничани вийшли вперед. Андрій Бацула влучним ударом замкнув подачу від кутового прапорця – 0:1. За десять хвилин «Зірка» забила ще раз. Цього разу вихід сам на сам із голкіпером реалізував Адерінсола Есеола. Загалом, варто сказати, що наша команда мала ще шість-сім «побачень» із воротарем швейцарців. Проте той-таки Адерінсола Есеола, Артем Сітало, Артем Щедрий, Ігор Загальський та Олександр Акименко свої нагоди не реалізували.

Слід відзначити, що українці володіли на полі величезною територіальною перевагою. Але довести рахунок до розгромного вдалося лише наприкінці матчу, на 86-й хвилині. На подачу від кутового прапорця до штрафного майданчика суперників підключився центральний захисник, що перебуває в «Зірці» на перегляді, бразилець Нельсон Фернандо Медейрос і, пробиваючи по воротах, улучив у руку оборонця «Обервалліса». Арбітр призначив пенальті й одинадцятиметровий удар реалізував Андрій Бацула. Тим самим захисник оформив дубль і встановив остаточний рахунок зустрічі – 0:3.

Після матчу в. о. головного тренера кропивничан Роман Монарьов відзначив, що в цьому поєдинку команда награвала певні зв’язки, котрі згодом будуть використані в матчі з «Дніпром». Загалом, наставник залишився задоволеним діями багатьох футболістів. Звичайно, були певні похибки, проте ще є час, аби їх виправити. Зокрема, це стосується відсотка реалізації гольових моментів, адже багато виходів віч-на-віч не було забито. Утім, фізичною формою, настроєм та швидкостями своїх футболістів Роман Геннадійович залишився задоволеним.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар