Селфі на 1000 км: марафон-флешмоб на підтримку військових АТО закінчився раніше, ніж очікувалось

Ілюстрація twimg.com

На початку січня у Знам’янському районі на Кіровоградщині стартував марафон-флешмоб на підтримку учасників антитерористичної операції на сході України. Активісти поставили норму – пробігти 1000 км. Але, завдяки наполегливості учасників, марафон завершився на 10 днів раніше, ніж планували організатори.

Організатор флешмобу “Патріот підтримки”, радник голови Знам’янської РДА з питань учасників АТО Володимир Мухуров розповів Першій електронній, що мотивацією для створення марафону було бажання підтримати військовослужбовців, які у люті морози продовжують боронити незалежність країни:

“У той момент, коли на Сході тривають бойові дії, ми підтримуємо хлопців завдяки такому флешмобу. Ми не сидимо на місці, а також у люті морози і сніги бігаємо, показуючи , що нам не байдуже те, що нас захищають”.

Кілометри марафону, які долали його учасники, фіксувалися на сторінці Володимира Мухурова у соцмережі. У окремому пості організатор повідомив і про результати марафону:

“Загалом було 12 учасників, але три з них, у тому числі і я, пробігли найдовшу дистанцію. Інші ж долали меншу кількість кілометрів, але разом ми пробігли 1000 км на 10 днів раніше, ніж очікувалось. Це дуже приємно, що люди не сидять на дивані перед телевізором, а роблять щось, аби підтримати наших побратимів, яким зараз набагато важче ніж нам. Саме думка про мужність військових мотивувала мене під час марафону”.

04372JkISgE

Поширити:

Залишити коментар:

коментар