Захисник “Олександрії”, який попався на допінгу, стверджує, що вживав заборонений препарат через горе в сім’ї

Станіслав Микицей / фото footboom.com

Захисник «Олександрії» Станіслав Микицей вживав медичний препарат, що сприяє зниженню тиску, через горе в сім’ї, повідомляє footboom.com з посиланням на телеканал «Футбол 1».

Нагадаємо, захисник ФК “Олександрія” Станіслав Микицей попався на допінгу. У його крові знайшли сліди препарату для лікування гіпертонії, що є стимулятором серцевої діяльності.

Сам футболіст в шоці, хоча і тренується нарівні з усіма на зборах в Туреччині. Станіслав сподівається, що при винесенні покарання будуть враховані всі обставини.

Подальша доля футболіста залежить від нього самого. У листі УЄФА прописані два безальтернативних варіанти розвитку подій: якщо Микицей визнає провину, то його чекає два роки дискваліфікації, якщо не визнає – то йому загрожує чотирирічна дискваліфікація.

Відзначимо, що якщо такий препарат гравцеві від підвищеного тиску прописав лікар, то термін дискваліфікації може бути менше двох років.

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран прокоментував footboom.com інформацію про можливу дискваліфікацію захисника Станіслава Микицея через допінг.

«Для мене це був удар. Звичайно, ми такого не очікували. Підсумки можна буде підвести тільки по приїзду додому. Треба буде дізнатися основну причину, чому так сталося.
Так, я бачу по ньому, що це дійсно психологічна яма. Але ми сподіваємося, що все завершиться позитивно. Правда, вважаю, що шансів мало.
Він прекрасно розуміє, що це його помилка. Але на це є причини. Про них я поки не хочу говорити. Треба дізнатися основну причину, тільки тоді про це можна буде говорити.
Ні, це не помилка лікаря, в цьому вина футболіста, і тільки його », – сказав Шаран.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар