Тренер першого спаринг-суперника “Зірки” на Кіпрі влаштував скандал і забрав команду з поля

Кропивницька «Зірка» провела перший товариський поєдинок на навчально-тренувальних зборах на Кіпрі. Суперником нашої команди був чемпіон Румунії, учасник 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА, ФК «Астра» з міста Джурджу, повівдомляє прес-служба «Зірки».

Початок звітного матчу видався не надто яскравим та насиченим небезпечними моментами. Команди більше часу проводили в центрі поля й практично не загрожували воротам один одного. Можна відзначити лише епізод на 22-й хвилині, коли Олександр Акименко з правого флангу намагався поцілити в дальню «дев’ятку», але м’яч пролетів поруч зі стійкою.

Усе найцікавіше в матчі відбувалось уже в другому таймі. У перерві в. о. головного тренера «Зірки» Роман Монарьов змінив практично весь склад і кропивничани почали виглядати більш переконливо, але помилка Романа Льопки на 62-й хвилині призвела до взяття воріт нашої команди. Відзначився Валентин Георгі, котрий зумів перехопити пас воротаря захисникові. Та вже за три хвилини українці відновили паритет. «Зірці» вдався випад три в три, в ході якого Артем Сітало ввірвався до штрафного майданчика й відпасував праворуч на вільного Олексія Чичикова. 77-й номер нашої команди відправив м’яча точно за призначенням.

Слід відзначити, що перед цим епізодом один з гравців «Астри» отримав червону картку, та за домовленістю сторін його замінив інший виконавець. Але на 70-й хвилині вже інший футболіст румунської команди заробив вилучення. На цей епізод дуже емоційно відреагував наставник наших суперників і після словесної перепалки забрав свою команду з поля.

Відтак, гра закінчилась на 70-й хвилині. На той час рахунок зустрічі був нічийним – 1:1.

«Зірка» (Кропивницький) – «Астра» (Джурджу, Румунія) – 1:1 (0:0).

«Зірка»: 44. Паст Євген (41. Льопка Роман, 46), б/н Жуков Микита (21. Загальський Ігор, 46), 28. Полегенько Павло (95. Попов Роман, 46), 18. Кучеренко Олександр, 20. Фатєєв Дмитро, 16. Мойя Джонатан (14. Сітало Артем, 46), 4. Перейра Федеріко (к/к) (23. Маткобожик Олександр, 46), б/н Драченко Максим (Лупашко Владислав, 46), б/н Стефлюк Дмитро (11. Бацула Андрій, 46), 9. Щедрий Артем (26. Білоног Дмитро, 46), 50. Акименко Олександр (77. Чичиков Олексій, 46).

Голи: 0:1, Георгі Валентин (62), 1:1, Чичиков Олексій (65).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар