Новачок кропивницької “Зірки” Бруно Вієйра де Соуза вболівальникам: “Я вас не розчарую”

Склад кропивницької «Зірки» поповнився. Контракт з нашим футбольним клубом підписав 19-річний бразильський півзахисник Бруно Вієйра де Соуза, останнім клубом якого був бразильський «Собрадіно».

Бруно в Кропивницькому ще з вересня минулого року, пише прес-служба “Зірки”, і встиг не тільки пограти у товариських іграх за першу команду, але й відзначитися забитими м’ячами. Та контракт перспективний бразильський футболіст та український клуб підписали лише в січні.

Одразу ж після підписання контракту бразилець дав коротке інтерв’ю клубній прес-службі:

– Бруно, вітаємо тебе в «Зірці». Твої емоції від підписання контракту з кропивницьким футбольним клубом.

– Я дуже задоволений від того, що приєднався до «Зірки». Для мене великою честю буде грати в цьому клубі, в еліті українського футболу. Я хочу прогресувати разом з командою, хочу показувати якнайкращу гру, яка буде подобатися усім уболівальникам.

– Як ти можеш охарактеризувати «Зірку»?

– У команді всі лінії дуже збалансовані. Є сильні нападники, захисники, півзахисники. Мені потрібно буде посилено працювати, аби добре показувати себе на тренуваннях, щоб потім мати змогу грати в основному складі.

– Якою є твоя позиція?

–  Я граю флангового півзахисника.

– Конкуренції не боїшся?

– Звісно, ні. Повторюсь, старатимусь якнайкраще демонструвати свої футбольні якості, аби вигравати конкуренцію, чіплятимусь за кожну можливість.

–  Що б ти міг сказати кропивницьким уболівальникам?

–  Вітаю всіх уболівальників «Зірки»! Хочу завжди радувати вас якісної грою та забитими м’ячами. Ви не будете розчаровані у мені.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар