Потенційні новачки кропивницької “Зірки” розгромили “Олімпік”

Учора, 15 січня, на полі зі штучним покриттям стадіону «Зірка» відбулась ще одна контрольна гра між потенційними новачками нашої команди та кропивницьким «Олімпіком».

Матч завершився розгромною перемогою футболістів, що перебувають у нашому клубі на перегляді, з рахунком 7:0, повідомляє прес-служба “Зірки”.

Уже на четвертій хвилині передача одного з гравців з центра поля вивела на побачення з голкіпером нападника. Форвард без проблем реалізував вихід сам на сам – 1:0. Подвоїти перевагу потенційним новачкам «Зірки» вдалось за 20 хвилин. Лівий вінгер увійшов до штрафного майданчика та перекинув м’яч через воротаря – 2:0. За три хвилини до свистка на перерву було забито й третій м’яч. Узяття воріт стало наслідком класної подачі з кутового прапорця точно на голову одному з футболістів. А ще за дві хвилини четвертий м’яч у ворота «Олімпіка» залетів після потужного удару з кута штрафного майданчика точно під ближню стійку.

Одразу ж по перерві потенційні новачки нашої команди зробили рахунок 5:0. Нападник вибіг віч-на-віч з воротарем, обіграв його та з розвороту пробив уже по порожніх воротах. А вже в заключній половині другого тайму гравці на перегляді забили шостий та сьомий м’ячі. Спочатку до взяття воріт призвела класна комбінація з переведенням м’яча з флангу на фланг та точним ударом низом у дальній кут. Крапку ж у цій зустрічі поставив черговий реалізований вихід сам на сам з голкіпером.

Отож, потенційні новачки кропивницької «Зірки» здобувають розгромну перемогу з рахунком 7:0 над «Олімпіком».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар