“Вересневі самоцвіти” у Кропивницькому змішували почуття та емоції

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

«Вересневі самоцвіти» тривають. Учора, 23 вересня, у театрі ім. М. Кропивницького відбулася вистава «Змішані почуття» за Р. Баєром.

В афіші було написано, що це – зворушлива комедія в одну дію. Більш влучного опису, ніж «зворушлива комедія» не підібрати. У виставі гармонічно поєднано комічне з серйозним. І саме на стику цього народжуються «змішані почуття». У зал летять жарти, з яких наче і смієшся… Але вони несуть у собі ще і прихований (серйозний) зміст.

Глядачі звикли спостерігати за розвитком стосунків молодого покоління. Але бачити подібні ситуації, але зі старшим героєм – цікаво та незвично. Люди, яким немає чого втрачати, і у яких ціле життя за плечима, зовсім як молоді переживають давно забуті (скоріш за все) почуття.

Глядачка вистави Марина поділилася враженнями з кореспондентом Першої електронної:

«Кожна вистава по-своєму хороша, і важливо, як мінімум, те, що відвідуванням театру ми стаємо ближче до прекрасного, величного та вічного. «Змішані почуття» сподобаються старшим людям, котрі знають, що таке сімейне життя. Всі діалоги пронизані нотками іронії і, навіть, легкої сатири стосовно людського єства та загальноприйнятних норм.

У фіналі розкривається глибокий зміст, послання про те, що, незважаючи на негативні події, які були у твоєму житті, треба продовжувати жити далі. Не варто чіплятись за минуле та за всіх, хто залишився у ньому. Адже, живучи спогадами, ми ризикуємо самі стати всього лиш спогадом».

DSC_0708-min

Поширити:

Залишити коментар:

коментар