Діти Кропивницьких учасників АТО відвідали телеканал “NewsOne” і аквапарк “Термінал”

 Днями маленькі кропивничани – діти учасників АТО повернулись з ексурсії  до Києва. 

Київ зустрів мандрівників привітним і сонячним ранком. Пригоди розпочалися з відвідин Телеканал “NewsOne”. Ведуча новин і громадський активіст Уляна Пчолкіна привідкрила малечі завісу телевізійної кухні. Вони мали змогу поспостерігати як ведучі готуються до ефіру, як створюються новини, як проходить прямий ефір. Уляна розповіла дітям про особливості журналістської роботи, роботи телеведучих, заохотила добре навчатися і  в майбутньому долучатися до, здебільшого не легкої, а подекуди й небезпечної, але цікавої професії журналіста.

“Потім була екскурсія одним з найстаріших міст Європи, столицею нашої України – Києвом. Наступного дня ми відвідали найбільший критий аквапарк в Україні «Термінал». Квитки були безлімітні і покинути водну феєрію раніше ніж перед закриттям аквапарку ми не змогли. Кропивницький десант цілу добу провів в мандрах.

Це був неймовірний день, який став можливим завдяки ВБО «Крила» та особистій турботі Ярослави Токар. Організація екскурсій, харчування, квитки до аквапарку – все це її турбота та заслуга! Це далеко не перше свято, яке завдяки Ярославі та її партнерам подароване нашим дітям. Майже кожного місяця, ми маємо можливість влаштувати екскурсію для малечі, відправити на відпочинок, як на Україні, так і за кордон”, -розповів співробітник Кіровоградського НДЕКЦ МВС України Олег Ковальчук.

Організацію перевезень узяли на себе Начальник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко та Профспілкова організація працівників поліції Кіровоградщини. Масштабну роботу по підготовці екскурсії і трансферу провели ГО «Мобільна волонтерська група», ЦОТП «Цитадель» і Федерація спортивно – військового хортингу України.

 Фото надані Олегом Ковальчуком

Поширити:

Залишити коментар:

коментар