Кропивничан запрошують на “Територію паралельних світів”

Фото з сайту zlatopil.com.ua

Завтра, 26 липня, о 14:00, у приміщенні Спілки художників України відбудеться персональна виставка художника Павла Пузиря.


«Паралельний світ» П.Пузиря – це територія, де кожен може бути тим, ким хоче. Реалізована фантазія формує простір, який не має кордонів для самопізнання. На виставці представлено 22 роботи.
Назва тісно пов’язана з тим, чим зараз займається художник: вивченням впливу кольорів на емоційний стан людини. Художник аналізує які механізми і процеси може запустити в нашому організмі той чи інший колір.
На перший погляд кожна з робіт є окремим індивідуальним художнім твором за технікою виконання і змістовним наповненням, але всі разом вони створюють єдину тематичну композицію – «Територію паралельних світів».
Виставка П. Пузиря «Територія паралельних світів» триватиме протягом двох тижнів.

Довідка
Павло Сергійович Пузир народився 1976 року в місті Помічній Добровеличківського району Кіровоградської області. У 1993 році вступає до Одеського державного університету ім. І. І. Мечникова. Саме в цей період проявляється серйозна зацікавленість мистецтвом. Відвідує студентські мистецькі студії.
У 1998 році переїздить до Кіровограда. За цей час йому вдається вдало поєднувати підприємницьку діяльність з творчими художніми пошуками. Бере уроки малювання у кіровоградських художників, відвідує Кіровоградську міську дитячу художню школу ім. Олександра Осмьоркіна.
У вересні 2013 року відбулася персональна виставка П. Пузиря в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. І. Чижевського.
Роботи Павла Пузиря у 2013 році увійшли до збірки, виданої за матеріалами виставки «Смазанный образ в искусстве» (г. Санкт-Петербург, Воображаемый музей МихаилаШемякина).
З червня 2013 року є автором та ведучим мистецького телевізійного проекту «Палітра почуттів» на кіровоградському телебаченні.
13 серпня 2014 року вКіровоградському обласному художньому музеї Павло Пузир презентував другу персональну виставку «Капітуляція проекту “0.10”» в імпресіоністичному стилі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар