Кіровоградський ансамбль став переможцем фестивалю у Болгарії

З 23 по 30 червня, народний художній колектив сучасної хореографії “Час Пік” (художній керівник – Відмінник освіти України Ірина Мурована) Кіровоградського обласного ЦДЮТ завітав до Болгарії на ІХ Міжнародний дитячий фестиваль „Созопольська панорама” та стали переможцями одразу у декількох номінаціях.

Цього року своїми талантами ділились діти 5-6 класів ансамблю.  За 8 днів діти побували на екскурсії по місту Созополь з професійним екскурсоводом, від якого дізналися про історію старовинного міста Болгарії, особливості його архітектури та традиції місцевих жителів. Яскравим був відпочинок у аквапарку „Сонячний берег” міста Несебр, а  подорож на кораблі вздовж узбережжя по території заповідної зони Рапотамо, на якій і розташоване місто Созополь, надзвичайно мальовничою.

У конкурсній програмі фестивалю взяли участь колективи різних країн, серед них: Болгарія, Росія, Румунія, Туреччина та Україна. Вихованці „Час Піку” представили 4 різні за характером номери і, на гордість педагогів, усі 4 включили у програму гала-концерту фестивалю.

Та найбільше дітям та їх педагогам запам’ятались гучні оплески глядачів, похвальні відгуки членів журі та організаторів фестивалю. Адже вони не скупились на компліменти щодо їх хореографічної майстерності, яскравих талантів, цікавих композицій та потужної енергетики, якою юні таланти заряджали усіх присутніх. За високий виконавський рівень, оригінальність та самобутність номерів  мер міста вручив Ірині Мурованій Гран-прі від мерії м. Созополь, а також Гран-прі від організаторів фестивалю. Список перемог доповнився  кубками та дипломом за зайняте І місце у номінації „Народний танець” і І місце у номінації „Сучасний танець”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар