У Кіровоград привезли мандрівну виставку архітектури та дизайну

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

30 червня, в кіровоградському художньому салоні відбувся 16–й Всеукраїнський фестиваль «Архітектура та дизайн», організований Національною спілкою архітекторів України. Виставка присвячена 150-річчю від дня народження кіровоградського архітектора Якова Паученка.

У рамках фестивалю діє огляд-конкурс «Премія Національної  спілки архітекторів України» у номінаціях: містобудування, дизайн інтер’єрів, багато- та малоповерхові житлові будинки, будівлі та ін. У Кіровограді виставка є щорічною. Зараз тут представлені 19 кращих робіт – проектів або об’єктів, побудованих у  2011-2015 роках. Виставка є пересувною, але у нашому місті вона діятиме протягом місяця у кіровоградському художньому салоні.

«Золота валюта є логотипом і символом даного фестивалю. Ми організували цю виставку спеціально до дня архітектора, який святкують 1 липня і також вона присвячена ювілею визначного кіровоградського архітектора Якова Паученка. З цього приводу ми проводимо різні культурні заходи в нашому місті.», – розповідає голова обласного правління кіровоградської обласної організації Національної спілки архітекторів України Людмила Харламова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар