У день дітей на Кіровоградщині роздавали морозиво

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Караоке, флешмоб, ігри, виставки та морозиво – учора, 1 червня, у Новоукраїнському районі відзначили Міжнародний день захисту дітей.

Уже більше 10 років у Міжнародний день захисту дітей у Новоукраїнському районі відбувається різнобарвне свято, на якому знайдеться заняття кожній дитині. Загалом було проведено більше десятка різноманітних заходів: флешмоб, караоке-гра, ігрові програми, боді-пейнт, створення загального панно тощо.

“Кожен конкурс був по-своєму особливий. Дитина обирала те, що їй подобається”, – каже завідуюча методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Новоукраїнської РДА Наталія Каєнко.

Концертна програма “Гордість і надія Новоукраїнщини” була присвячена обдарованим дітям, переможцям обласних, всеукраїнських олімпіад, конкурсів, турнірів, змагань. Хоч зала розрахована на 600 людей, зібралось на свято більше восьми сотень гостей. Також цього року дітей новоукраїнщини привітали гості з Краматорська, які приїхали до Кіровоградщини на обласні змагання з греко-римської боротьби.

“Свято видалося феєричним та веселим, задоволення дітворі додало морозиво від благодійного фонду “Добротвір” народного депутата України Станіслава Березкіна”, – додала  Наталія Каєнко.

Більше фото на сторінці Наталії Каєнко

Поширити:

Залишити коментар:

коментар