Кіровоградські школярі відвідали музей-літак

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями інтерактивний музей-літак КЛА НАУ відвідали учні школи №32 м. Кіровограда.

Музей, що створили з літака-ветерана спеціально для маленьких любителів авіації, набирає популярності. Його салон традиційно наповнився захопленими зітханнями і масою питань. Кіровоградські чомучки атакували молодих викладачів КЛА НАУ Вадима Лефтора і Сергія Рагуліна, які керували віртуальним польотом. Отримавши вичерпні відповіді на всі питання, дітвора переглянула відео рідного міста з висоти пташиного польоту і почала по черзі знайомитися з льотною працею.

Дуже багато дітей з самим серйозним виглядом повідомляли своїм гідам про те, що рішення прийнято, і вибір на користь льотної професії зроблений. Це саме те, заради чого багато ентузіастів авіації наполегливо працювали, створюючи даний об’єкт. Діти, у яких вдалося запалити інтерес і любов до авіації, будуть формуватися більш сильними, ніж всі інші. Красиві мрії – шлях до успіху! Більше фотографій майбутніх авіаторів дивіться на нашій сторінці в Фейсбуці.

Ставте нам позитивні оцінки, діліться нашою інформацією – ми чекаємо своїх юних відвідувачів і готові допомогти їм з вибором високих життєвих цілей.

Більше фото тут

Центр громадських зв’язків КЛА НАУ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар