На свято дитинства у Кіровограді завітали гості з “Аліси в країні чудес”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Дитячі знайомства, сяючі посмішки, повітряні кульки і арт-візочки – восьмий рік поспіль у різних локаціях Кіровограда свято дитинства влаштовує газета “Україна-центр”.

Сьогодні, 1 червня у Ковалівському парку зібралося більше трьох сотень кіровоградців із дітками різного віку. Батьки наймолодших, які тільки вчаться ходити, позмагались один з одним у оформленні візочка для своєї малечі. Наприкінці свята найкреативніша мамочка отримає подарунки від організаторів.

До прикладу, Марія Ланецька стилізувала візочок своєї 10-місячної донечки Саші під казку про Алісу – фіолетовою атласною тканиною з використанням гральних карт. Молода мама розповіла, що до ідеї оформлення надихнув анонс про вихід у світ мультфільму “Аліса в країні див”:

“Поки що не можемо піти до кінотеатру, щоб подивитись мультик, тому вирішили зробити собі казку вдома”.

3-річна Мілана прийшла на свято уже своїми ніжками – вона вже доросла і сама бігає. Вбравшись у красиву сукню, прийшла до Ковалівського парку, міцно тримаючи за руку старшу сестричку. На запитання про вік, впевнено показує долоньку – мовляв, 5 років. І правильно. Справжні леді повинні приховувати свій вік.

Для 10-місячної Даші це – перше таке свято, де так багато дітей і дивних людей, які хочуть знайомитися. Дівчинка тільки робить перші кроки і дуже старається розповісти щось своєю мовою.

“Ми тільки почали ходити. Але для підстраховки взяли візочок. Даші подобається. Вона намагається говорити до всіх, знайомитись”, – каже мама Женя.

Даша посміхається в камеру, тягнеться до інших діток і шукає собі друзів. Охоче потягнулась на руки до журналіста Першої електронної. Певно, уже зараз готова до популярності.

Концертна програма реалізовувалася без сталого нудного сценарію. Ведуча свята Олена Ферман імпровізовано проводила концерт, закликаючи мамочок, які навіть просто гуляють по парку, долучатись до свята. Навіть зі сцени гукала тим, хто намагається покинути святковий майданчик:

“Куди ж ви? Повертатеся до нас. Тут є подарунки”.

Презенти від спонсорів, повітряні кульки від міського голови Андрія Райковича, “величезні” люди, майстр-класи та арт-візочки – таким способом восьмий рік поспіль дарують казку кіровоградським дітлахам.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар