Літературний цирк-шапіто за чашкою кави: про ідеальну аудиторію та назву для Кіровограда

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

“Ми такий собі “мандруючий цирк-шапіто”. Наша команда складається з сліпого пророка Оракула (Юрій Іздрик), його послідовниці (Ірини Цілик) та слуги-поводиря”, – зазначив президент Міжнародної літературної корпорації MERIDIAN CZERNOWITZ Святослав Померанцев, який відносить себе до останного, – Ми мандруємо Україною із презентацією книжки Юрія Іздрика «Summa» у співавторстві з журналісткою Євгенією Нестерович і поетичної збірки Ірини Цілик «Глибина різкості».

Мандрівка «Summa»-«Глибина різкості» охоплює 27 міст. І це не перший маршрут літераторів через Кіровоград. Нещодавно у місті на Інгулі побували Андрій Любка, Сергій Жадан, Дмитро Лазуткін та ін. Тепер черга презентувати свою творчість прийшла до Юрія Іздрика та Ірини Цілик.

Як відбувалась презентація книг у Кіровограді читайте на Першій електронній

“Іздрик славиться своєю самітністю. І як каже сам Оракул, він вилізає зі своєї мушлі тричі на рік: на MERIDIAN CZERNOWITZ, Книжковий арсенал та на Форум видавців у Львові. Нам пощастило, що дядя Юра погодився на цю мандрівку. А Іра Цілик – автор, якого країна має знати в обличчя і спілкуватись із ним особисто”, – президент Міжнародної літературної корпорації MERIDIAN CZERNOWITZ Святослав Померанцев.

“Тут уже президент MERIDIAN CZERNOWITZ пожартував, що ми як мандрівний цирк і я ніби тут у ролі сліпого Оракула. Це є майже так, бо презентую книжку близьку до проповідей і я справді майже осліп, тож на презентаціях я не читаю нічого з книжки, а кажу вірші, які знаю напам’ять”, – розповів Юрій Іздрик.

За чашкою кави гості поспілкувались із журналістами на теми того, якою повинна бути ідеальна аудиторія, яким на перший погляд здається Кіровоград та яку назву це місто повинне носити.



Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар