Маленьких кіровоградців запрошують на розумне і цікаве дозвілля (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на заходи, які відбудуться цього тижня з 23 по 29 травня 2016 року:

23 травня о 14 годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться зустріч з поетами-земляками, присвячена обласному святу поезії. А також гості матимуть можливість познайомитися з новими збірками наших земляків, які будуть представлені на книжковій виставці «Земля моя – колиска слова».

24 травня о 14:30 запрошуємо всіх охочих на літературну вечірку «100 цікавих фактів про Великобританію».Захід буде проходити у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам, в рамках Форсайт-проекту «Gust English».

24 травня о 14 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Компютер та Інтерне з нуля» на тему: «Створення облікового запису електронної пошти».

25 травня о 14 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів із циклу заходів «Народознавча світлиця» відбудеться етногодина «Символіка квітів і стрічок в українському віночку».

«Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали.

Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар