“Pur:Pur” заспівав для кіровоградців філософський інді-поп (ФОТО, ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Харківський гурт “Pur:Pur”, який звучить у стилі інді-поп, зібрав у Кіровограді майже повну залу глядачів.

“Pur:Pur” презентує свою музику як магічну філософію про кохання, вшиту в різнобарвний музичний супровід. Саме тому між піснями солістка гурту Ната Сміріна не розповідала довгих текстів про створення пісень, а зачитувала поетичні уривки або просто вислови, налаштовуючи на кожну композицію.

“Я щиро вважаю, що кохати – це мистецтво, яке потребує терпіння і натхнення. Адже щоб закохатись треба натхнення, а щоб кохати – велика робота над собою”, – зазначила солістка.

Довідка: 

Pur:Pur  — український Інді-поп гурт з міста Харків. Швидко став популярним завдяки легкому, приємному, мелодійному звучанню, а також активному поширенню своїх записів мережею інтернет через різноманітні соціальні мережі. Починався як акустичне тріо з філософією «мінімум засобів — максимум різноманітного звучання», та вже другий альбом відійшов від цієї філософії, ставши полем для експериментів. Гурт брав участь у фестивалях «ВДОХ», «Мамакабо», «Джаз-Коктебель»,«Гоголь-фест», «Усадьба-джаз».

Гурт засновано у лютому 2008 року, коли Ната Сміріна та Євген Жебко завантажили на Youtube своє перше відео на пісню «Cosmic Girl». Після цього гурт запросили виступити на фестивалі «ВДОХ». Відтоді гурт перетворився на тріо, поповнившись гітаристом Станіславом Кононовим.

За два роки гурт встиг побувати на фестивалях «Мамакабо», «Джаз-Коктебель», «Гоголь-фест», «Усадьба-джаз».

14 лютого 2010 року гурт виклав в інтеренет дебютний альбом «Pure». Всі пісні альбому англомовні. У червні 2010 року з’явився альбом «Understandable» з російськомовними піснями та однією україномовною.

20 вересня 2011 року гурт виклав у мережі інтернет свій третій міні-альбом – Papercuts, до якого увійшли пісні, записані у розширеному складі гурту. На підтримку альбому було знято кліп на пісню «Stay».

1 січня 2013 року гурт виклав в інтернеті свій новий альбом, який отримав назву «Nevertheless» і складається з 9ти пісень англійською мовою.

У 2016 році гурт пройшов до півфіналу національного відбору Пісенного конкурсу «Євробачення 2016».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар