Кіровоградців запрошують на незабутній бібліофестиваль (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Шановні кіровоградці та гості міста. У вівторок, 24 травня з 12:00 до 16:00 просто неба біля обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського (вул. Велика Перспективна, 24) відбудеться «Бібліофестиваль на Великій Перспективній – 2016». Святкову програму опівдні відкриє виступ музичного колективу «Big   Band». Виступи цього молодого колективу давно зачаровують містян, тож ми спеціально запросили їх для відкриття свята.

Увага! Новинки! У цей день у темній кімнаті книгосховища о 13.00 відбудеться відкриття виставки дивовижних картин. Авторка – молода кіровоградська художниця Ганна Войтович пише картини, які  чарівно змінюються на ваших очах. Глядач має можливість перевірити це особисто – за одну хвилину обличчя з картин оживають. Лякатися не треба, адже виставка покаже нові можливості мистецтва сучасними фарбами.

А також вперше о 14.00 буде презентовано «Чудо сучасної техніки: 3D принтер». Під час відкриття першого 3D принтера у бібліотеці ім. Д.Чижевського всі бажаючі зможуть поспостерігати за роботою 3D принтера і відчути на дотик поробку, яку надрукував принтер.

З 12.00 до 16.00 просто біля бібліотеки відбудеться безліч цікавих заходів: зокрема творча майстерня «Під виноградом»,  де усі бажаючі вільно зможуть взяти участь у численних майстер-класах, серед яких виділяється «Японія – країна, де сходить сонце» з одягання справжнього японського жіночого і чоловічого кімоно. Кожен бажаючий може  потім сфотографуватися в національному вбранні Японії. Протягом дня будуть проведені акції: вулична акція-вікторина «Скажи пластику  – ні!», акція збору книг для госпіталю і військових частин «Бібліотека українського воїна» (прохання приносити з собою книги). У залах вас чекають презентації виставок, екскурсії, розваги на інтерактивній дошці та ігри. Всіх пропозицій неможливо описати – тож приходьте і беріть участь, гарний настрій гарантуємо.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар