Кіровоградська “Росинка” привезла нагороди з “Квітучої України” (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Середня група народного художнього колективу хореографічного ансамблю “Росинка” (художній керівник – Заслужений працівник культури України, Кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ступеня – Чайковська Г.Є.) приймала участь у VIII Міжнародному благодійному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості “Квітуча Україна” у рамках проекту “Безхмарне небо для дітей”. Захід  відбувся у місті Києві. Більше 110 номерів на одній сцені презентували юні таланти. Вихованці Кіровоградського обласного ЦДЮТ полонили увагу членів журі своїми колоритними та яскравими хореографічними композиціями, за що і були нагороджені дипломом І ступеня та номіновані на Гран-прі фестивалю.

Для юних переможців також була передбачена надзвичайно цікава програма у Музеї популярної науки і техніки “Експериментаніум”. Завдяки інтерактивним експонатам музею діти змогли відчути себе справжніми дослідниками, “доторкнутися” до науки: власноруч будували мости без жодного цвяха, спостерігали зародження торнадо, створили блискавку, змусили літати магніт і здійснили чимало нових відкриттів.

Насиченими були також вихідні і для підготовчої та молодшої груп “Росинки” (керівник – Пятова М.В.). 23 квітня вихованці взяли участь у VІІІ Міжнародному фестивалі пісні і танцю “Об’єднаймо дітей мистецтвом”, що проходив у місті Кіровограді. Компетентні члени журі високими балами оцінили майстерний виступ та оригінальні костюми юних танцюристів, а також запросили їх для участі у гала-концерті фестивалю. На сцені Кіровоградської обласної філармонії найменших “росинок” нагородили дипломами за зайняті І місця одразу у двох вікових категоріях в номінації “Естрадна хореографія”.

Я. Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар