Кіровоградські моделі зробили фотосет для дизайнера з Молдови (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Моделі кіровоградської агенції “MIX models” зробили фотосесію у сукнях від дизайнера з Молдови.

Ольга Туркіна – дизайнер із Молдови, яка виборола гран-прі на Всеукраїнському конкурсі дизайнерів “Мода без кордонів”, що проходив у Кіровограді.

Фоторепортаж з конкурсу дивіться на Першій електронній

Головний приз конкурсу “Мода без кордонів” Ольга Туркіна отримала за колекцію “Відголоски епох”.

“На створення нової колекції мене надихнули роботи мого батька Олега Туркіна. За основу була взята серія його картин “Капелюхи”, які уособлюють різні епохи – Стародавній Рим, Османія, Готика і Бароко, Індія. Для цієї колекції друкувалася спеціальна тканина, створена мною. На тканині зображені картини і їх фрагменти, – розповідає Ольга Туркіна, – Ідея перенести картини мого батька, художника Олега Туркіна, на сукні прийшла несподівано. Я зробила ескізи суконь, і подумала, що в намальованих на них арках чудово б виглядали фрагменти картин. Окрім того, вони надзвичайно красиві і відомі всьому світу. Це була раптова думка, але вилилася вона в цілу колекцію. Кольорова палітра картин підказувала колорит колекції. Починаючи колекцію, ідеї приходили у процесі виконання. Робота над однією сукнею підказувала ідею для наступної”.

Колекція складається з сімнадцяти одиниць. Сукні мають як облягаючий силует, так і більш вільний, підкреслюють фігуру дівчини, надають елегантність і жіночність.

Над фотосесією працювали:

Моделі: Діана, Рита, Катя / MIX models /
Фото: Віка Мазур, Сергій По / студія UkieArt /
Cтиль: Ольга Туркіна
Візаж: Валерія Риба
Волосся: Жанна Щеголкова

Поширити:

Залишити коментар:

коментар