Кіровоградський школяр виграв всеукраїнський конкурс малюнку (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Син співробітника пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини здобув перемогу у Всеукраїнському конкурсі малюнку «Рятувальник – професія героїчна»

На початку 2016 року Всеукраїнська Асоціація ветеранів війни та служби цивільного захисту спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій оголосили конкурс дитячого малюнку  на тему «Рятувальник – професія героїчна», приурочений до відзначення Дня пожежної охорони в Україні та 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи. Нещодавно було підбито підсумки конкурсу, а переможців запросили до столиці, де в актовій залі ДСНС України Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін вручив їм дипломи, подяки та цінні подарунки. Крім того, дітям та їх батькам організували відвідини музею та міської пожежно-рятувальної частини.

Варто зазначити, що учасниками цього конкурсу були діти працівників органів та підрозділів ДСНС України у трьох вікових категоріях: до 7 років, від 7 до 11 років та від 11 до 14 років. Диплом 1-го ступеня і подяку у віковій категорії від 7 до 11 років отримав син фахівця 1-ї категорії відділення персоналу аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області Інни Дяченко, учень четвертого класу Кіровоградської гімназії ім.Т.Шевченка Вячеслав Дяченко за роботу «Порятунок на воді». Малюнок Вячеслава з-поміж інших вирізнявся ще й оригінальністю сюжету, оскільки більшість робіт були присвячені пожежам, роботі пожежних та порятунку на пожежах.

З найкращими роботами конкурсу можна було ознайомитись в актовому залі адміністративного будинку ДСНС України.

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар