Кіровоград готується зустрічати “Моду без кордонів 2016” (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 18 квітня, до Кіровограда приїхали дизайнери з різних міст України, щоб обрати моделей для своїх колекцій та підготуватися до боротьби за звання кращого дизайнера України. Конкурс “Мода без кордонів 2016” відбудеться сьогодні, 19 квітня, о 19:00 у Кіровоградській обласній філармонії.

Загалом у конкурсі візьмуть участь 30 колекцій від дизайнерів з України й не тільки.

Організатор, директор школи моделей “MIX models” Олена Рудковська розповіла, що цього року “Мода” розширює свій закордонний діапазон: Молдова, Білорусь.

“Це дуже красиві, креативні колекції. Одна із дизайнерок, наприклад, презентуватиме колекцію одягу, на яку нанесено картини її батька – відомого у Молдові художника. Також буде колекція авторських прикрас – такого у нас раніше не було”, – розповідає Олена Рудковська.

До речі, білоруський дизайнер Антон Ярощик восени минулого року повіз із Кіровограда гран-прі. Антон Ярощик тоді презентував свою сьому колекцію “Вітер змін” у номінації прет-а-порте. Вона була представлена на кількох конкурсах у Мінську, на фенш-виставці у Києві. На заявлених конкурсах колекція зайняла призові місця. Кіровоград вперше побачив “Вітер змін” білоруського дизайнера у розширеному варіанті і оцінив на гран-прі.

Всеукраїнський конкурс дизайнерів у Кіровограді: відвертий арт-павук, агресивна класика та білоруські ворони (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Цього року він презентує свою колекцію “Сяйво”, яку Мінськ побачить лише у неділю, 24 квітня. У Кіровограді – буде дебют “Сяйва”. Антон Ярощик на “Мода без кордонів 2016” виступає у номінації прет-а-порте.

Як дизайнери та моделі готуються до всеукраїнського конкурсу дизайнерів “Мода без кордонів 2016” бачила Перша електронна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар