Актори лялькового театру зіграли благодійну виставу для дітей-сиріт (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кілька місяців тому на «Гостьову» сторінку сайту Кіровоградського академічного обласного театру ляльок написала мама дівчинки, у садочок до якої завітали з виставою лялькарі. Після слів подяки колективу, Юлія (так звали дописувачку) звернулася з пропозицією організувати для вихованців будинку маляти виїзну виставу, щоб хоч трішки порадувати малечу і розрадити казкою   обділених батьківською турботою дітей.

Пропозицію пані Юлії адміністрація театру погодила, але часто вівдідуючи інтернатні установи та знаючи про різні умови спеціалізованих дитячих закладів, пояснила, що проведення такого заходу потребує дозволу від керівництва дитячої установи і необхідне приміщення для показу вистави. Тож, залишивши телефони для зв’язку, лялькарі стали чекати на подальший розвиток подій. Проходили дні і тижні, але відповіді не було. І митці подумали, що це питання вирішити благодійниці не вдалося.

А нещодавно Юлія Меланіч таки зателефонувала до театру… І саме сьогодні, завдяки доброму серцю, небайдужості і активності молодої жінки, на перегляд вистави «Івасик-Телесик» до театру ляльок завітала дітвора з Кіровоградського обласного спеціалізованого будинку дитини.

Відвідавши театр і отримавши крихітку радості і задоволення від перегляду гарної казки, малеча була просто щаслива. Але після вистави дітвору чекали ще і солодкі сюрпризи, які підготувала пані Юлія.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар