Кіровоградські “Зоряни” їдуть на гастролі західною Україною (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Завтра, 9 квітня, академічний театр музики, пісні і танцю “Зоряни” їде на гастролі західною Україною.

Як розповіла під час прес-конференції заступник директора Кіровоградської обласної філармонії Оксана Буртова, тур включає чотири міста: Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Ужгород. За словами Оксани Буртової, гастролі на заході країни їм особливо подобаються.

“Ці проекти об’єднують не лише філармонії між собою, а й всю Україну. Адже коли виступаєш на інших сценах, чуєш відгуки глядачів: “Так от, яка вона Україна. А ми думали, що там комуністи… Ви нам показали справжнє українське мистецтво”. Здається, нам це казали у Тернополі”, – зазначила заступник директора філармонії.

Уже влітку талант кіровоградців побачить Болгалія, куди “Зорян” запросили на виступ. Тепер філармонія може собі дозволити такі тури, адже має власний автобус.

Окрім того, колектив запрошували у Португалію, Іспанію, Францію. Проте поки що філармонія боїться їхати так далеко: “Враховуючи, що автобус новий, його треба перевірити на міцність, а потім уже їхати далі”, – додала Оксана Буртова.

Фото з архіву Першої електронної та сайту Кіровоградської обласної філармонії

Поширити:

Залишити коментар:

коментар