Львівський письменник презентує кіровоградцям “Приватну колекцію”

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У суботу, 22 квітня, у рамках книжкового фестивалю «Весняний книговир» з кіровоградцями зустрінеться львівський письменник Василь Ґабор з презентацією одного з кращих в Україні видавничих проектів “Приватна колекція”.

Зустріч відбудеться у бібліотеці ім. Чижевського. Початок о 16.00. Автограф-сесія – на площі Героїв Майдану, початок о 13.00.

У львівській літературній аґенції «Піраміда» Василь Ґабор реалізовує видавничий проект сучасної літератури «Приватна колекція», у якому представляє творчість письменників літературної ґенерації 80-х рр. XX ст., найкращих прозаїків 60-х рр. XX ст. та майстрів українського перекладу, а також низку інших вітчизняних і зарубіжних авторів.
Модератор Світлана Ушакова.

Нагадаємо, 22-24 квітня на площі Героїв Майдану та у закладах по вул. Архітектора Паученка (Леніна/Дворцова) відбудеться книжковий фестиваль “Весняний книговир”.

Довідка. Василь Ґабор – народився 10 грудня 1959 р. на Закарпатті у с. Олександрівка (раніше — Шандрово), що на Хустщині. З його материнської лінії (рідний дядько мами) походить відомий закарпатський поет, представник празької школи Іван Колос (справжнє прізвище Іван Кошан). Василь Ґабор закінчив факультет журналістики Львівського державного (нині — національний) університету ім. Івана Франка (1986). Працював у львівських газетах (1987—1990) та історико-краєзнавчому журналі «Літопис Червоної Калини» (1991—1992).

Автор збірки новел «Книги екзотичних снів та реальних подій» та один з авторів книги «Четверо за столом: Антологія чотирьох приятелів», історико-бібліографічного дослідження «Українські часописи Ужгорода (1867—1944)» та історико-краєзнавчого есе «Моє Шандрово», есеїв, літературних розвідок та інтерв’ю «Від Джойса до Чубая».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар