“НеАнгели” у Кіровограді: пісні у ритмі серця, селфі з глядачами та міфи про гурт (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Елегантне роздягання, селфі з глядачима, історія успіху двох жінок із незвичайними голосами, “дерибан” сцени та майже симфонічна інтерпретація власних пісень – “НеАнгели” відсвяткували у Кіровограді своє 10-річчя.

Так уже повелося, що яскраві зірки приїздять до Кіровограда лише на свої ювілеї. Нещодавно “Друга ріка” відсвяткувала на сцені Кіровоградської обласної філармонії своє 20-річчя. Учора, 5 квітня, вдвічі “молодші” “НеАнгели” зібрали повну залу у свій ювілей.

Міфи про “трансвеститів” із неянгольськими голосами

Чорно-білий фільм. На екрані – історія двох дівчат, які мріють про сцену. Їх “неангельські” голоси створювали  різні міфи навколо дуету, чим робили їх скандальними  та популярними. Чоловіки перероблені, трасвестити – як тільки не пліткували про новий дует. Міфи розвіяли, коли фігуристі леді вперше з’явились на екрані.

“Коли спілкувався із закордонними продюсерами, завжди питав: на кого схожі “НеАнгели”. Чув у відповідь Селін Діон, Тіну Тернер – імена глобальних попдів”, – каже з екрану творець гурту Юрій Нікітін.

А поки продюсер думає над тим, чим же особливі “НеАнгели”, солістки розповідають, як їм важко було ділити сцену. Адже, як відомо, шоу-бізнес це така територія, де кожен виконавець хоче бути володарем сцени. От Віка зі Славою (власне, “НеАнгели”) не хотіли поступатися світлом софітів одна одній. Але, як кажуть самі дівчата, з часом – притерлись. Хоча на початку творчого шляху була ледь не відкрита війна: через різні характери, способи життя, настрої, звички.

Увесь концерт перебивався фільмами про історію успіху двох жінок із незвичайними голосами. Міфи розвіювались, таємниці розкривались, процес створення пісень розказувався кадрами чорно-білих фільмів.

Під ритм серця

Перший фільм перебився стуком серця, який плавно переходив у музику. А потім додалися й оплески глядачів – кіровоградці з нетерпінням чекали на своїх кумирів.

“Буде багато історій із нашого життя. Пісень, які ми співали протягом 10 років, слова яких ви знаєте”, -привіталась із глядачами Слава, а Віка закликала всіх співати і танцювати разом з ними.

Дует виконав у Кіровограді найкращі пісні, написані різними авторами, які ці “неангельські” голоси виконують уже десяток років. Композиції адресувались хорошим та поганим хлопцям (як казали самі вокалістки), близьким, родині. Славу, наприклад, вдома чекають двоє маленьких діток та чоловік. Це відобразилось на виконанні однієї з пісень: “Спочатку ми виконували цю пісню разом із Вікою. Але так вийшло, що композиція дісталась мені. Ми дуже довго намагалися її записати, але я постійно плакала, співаючи її. Бо коли ми її записували, я була трошки вагітна вдруге. Я в цю пісню дуже багато вкладаю – вона називається “Скучаю”. Адже це те почуття, що супроводжує мене під час усіх гастролей. Я постійно сумую за коханим чоловіком і дітьми. І постійно плачу”, – розповіла Слава.

Цю пісню рудоволоса солістка виконувала сама перед дзеркалом. Певно, воно символізувало те, як жінка готується до чергового концерту в якомусь місті. Вона майже не дивилась у своє відображення – у її думках тільки родина.

Поки Слава виконувала таку близьку їй пісню, Віка уже одягнула нову сукню. Дівчата переодягались декілька разів, гралися з образами і глядачем. Одного разу, зекономили час і переодяггнули прямо на сцені. Точніше – роздягнулись. Звісно, з допомогою шоу-балету –  двоє красивих чоловіків. Куди ж без чоловіка обійтись, коли дівчині треба роздягнутись?

До речі, про шоу-балет. Ці харизматичні чоловіки встигали і танцювати, і солісток роздягати, і дзеркало по сцені носити, і навіть селфі із кіровоградцями робити. Хлопці швидко зіскочили зі сцени і побігли по залу фотографуватися із глядачами. А на одній із пісень навіть наробили селфіків на телефон однієї із кіровоградських прихильниць.

Змінюючи образи, “НеАнгели” змінювали свої пісні: “За 10 років виконання цієї пісні вона вже набридла. Я думаю, вам однаковою її чути також набридло, тому ми вирішили її трохи інтерпретувати”, – зазначила Слава.

Кілька пісень, зокрема, одну з перших “Я знаю, это ты” дует виконав без музикантів. Точніше під майже симфонічну музику, яка звучала з колонок. Не поспішайте закидати “фанерними” нападами. Дівчата відспівали увесь концерт наживо, адже під час майже усіх пісень Віка і Слава щось розповідали, спілкувались із глядачами. Під час “нетрадиційних” реміксів ще й давали можливість залу підспівувати.

“НеАнгели” приїхали до Кіровограда в рамках ювілейного туру під назвою “Сердце”. Проте власне пісню “Сердце” вони залишили наостанок – майже на біс. На цій пісні кіровоградці встали зі своїх місць і наступні композиції Кіровоградська обласна філармонія перетворила на великий танцпол.

Саме “Сердце” найбільше сподобалось кіровограці Альоні Мараховській, яка слухає “НеАнгелів” із часу створення гурту, але на концерті була вперше.

“Кожна їх пісня стає хітом, а наголовніше, що тексти – стосуються кожного. Люблю їх дуже. Після концерту ще довго ейфорія – море позитиву. Їх артистизм та самовіддача на сцені просто вражають”, – ділиться враженнями Альона.

Кіровоград – не перше місто у великому ювілейному турі “НеАнгелів”. Проте втоми від безперервних гастролей навіть непомітно. Адже дует приїхав у місто, де його люблять. Жодного вільного місця у залі, крики і оплески не те що на пісню, а і на кожне слово солісток, десятки букетів квітів. Хіба це не зізнання в коханні кіровоградців до “НеАнгелів”?

Більше фото тут

Фото: Ольга Ткаченко

Поширити:

Залишити коментар:

коментар