Fashion show “Мода без кордонів” шукає моделей у Кіровограді

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровограді відбудеться кастинг моделей на участь у Fashion show “Мода без кордонів”.

“Для участі в показах Всеукраїнського конкурсу дизайнерів потрібні дівчата модельного типажу зростом від 172 см, розмір S, M (бажано з довгим волоссям), а також хлопці зростом від 180 см. Вік моделей до 30 років. Покази будуть широко висвітлюватися в пресі і по телебаченню. Окрім того, потрібні дівчата і юнаки для показу колекції дизайнера від 1, 80 см до 1,93”, – пише директор модельної агенції “MIX models” Олена Рудковська, яка уже не перший рік збирає найкращих дизайнерів України у Кіровограді.

Для участі вказуйте (в приватні повідомлення):
1. ПІБ
2. Параметри і розмір ноги
3. Вік
4. Контактний телефон, посилання на сторінку ВК або Фейсбуці (для перегляду фото)

Заявки без зазначеної інформації розглядатися не будуть.

Коли: 19 квітня
Де: Кіровоградська обласна філармонія
Час: 18:00 (фойє філармонії) – початок роботи виставки – продажу всього, що потрапляє під визначення мода, стиль, краса. Вас чекають «модні» солодощі, “модна” кава, «модний» догляд, «модна» флористика, “модні” сумки, «модні» подорожі, «модні» прикраси, «модний» hand made, “модна” каструля з комп’ютерним управлінням і багато іншого.

18:30 (зал філармонії) – початок Fashion Show (показ колекцій одягу дизайнерів з усієї України, Білорусії, Молдови, колекції одягу кращих бутиків нашого міста, нова колекція одягу “Альгамбра” Руслана Хвастова – голови журі конкурсу, відомого дизайнера, художника по костюмах Одеської кіностудії, автора костюмів до кліпів “Океан Ельзи” – “Стріляй!”, “Рандеву” (режисер Майк Брюс (США), виступи кращих хореографічних колективів танцювальної столиці, а також сюрпризи від стилістів та візажистів нашого міста (тематика образів «Люди як птахи»)

На сцені буде встановлено екран, так що видно буде всем !!!

Замовити квитки можна за номерами телефонів або в у соцмережах: тут і тут

099 327 63 64, 068 069 55 29, 095 91 91 808

Поширити:

Залишити коментар:

коментар