Кримський сайт спростував брехню про гумориста з Кіровограда

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Антон Лірник – відомий гуморист родом із Кіровограда – планував судитися зі ЗМІ через неправдиву інформацію: журналісти заявили, що він брав участь у фестивалі “Кращі коміки Росії”.

На своїй сторінці у Фейсбук Антон Лірник пояснив, що ця інформація не відповідає дійсності, і зазначив, що готовий відкликати позов, якщо видання “15 минут” принесе публічне вибачення за наклеп. Цей запис з’явився на сторінці гумориста учора, 31 березня.

Уже сьогодні, 1 квітня, інтернет-видання “15 минут” спростувало інформацію про українського гумориста і видалило попередню новину із сайту.

“У новині від 31 березня, яка як недостовірна видалена з сайту, було зазначено, що Лірник в серпні 2015 року брав участь у фестивалі «Кращих коміків Росії» в окупованому Криму. Таку інформацію розповсюдила на сторінці в Facebook громадська організація «Відсіч». Кореспондент сайту «15 хвилин», всупереч стандартам роботи видання, не перевірив цю інформацію з інших джерел. Насправді цей фестиваль не відбувся, а сам Лірник, як він написав на своїй сторінці в Facebook, ще не бував у Криму з 2013 року”, – пише сайт.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар